Închide Close

Înapoi la evenimente

Humanitas Multimedia lansează Aventurile baronului Münchhausen

Incredibilele aventuri ale baronului Münchhausen vă vor lăsa cu gura căscată și cu urechile ciulite, urmărind vocea gutural-acaparantă a actorului Ion Lucian. Pestrițe, zglobii și absurde, poveștile sunt urzite pentru a da copiilor ceva de imaginat și adulților ceva de gândit.

 

Am primit de la un vechi prieten un dar care mi-a facut mare plăcere. Era un câine de vânătoare, urmaș al cățelei de care v-am vorbit și care fătase pe când fugarea un iepure. Din nenorocire, acest caine fusese ucis de un vânător ageamiu, care îl împuscase, trăgand într-o pereche de potârnichi. Din pielea acelui animal mi-am facut haina pe care o vedeți și care, când mă duc la vânătoare, mă duce fără greș la locul vânatului. Când ajung destul de aproape să pot trage, un nasture de la haina sare în locul în care se află vânatul și, cum pușca mea este întotdeauna încărcată, nu greșesc nicicând lovitura. După cum vedeți, mai am trei nasturi.

 

Audiobookul Aventurile baronului Münchhausen de Gottfried August Bürger, în lectura lui Ion Lucian va fi lansat la galeria Galateca, a Bibliotecii Central Universitare, în ultima zi a evenimentului „Final de an aniversar Humanitas”, duminică, 12 decembrie, la ora 11,30.


Invitați: Ion Lucian și traducătorul cărţii, Barbu Cioculescu

 

Acest audiobook, la fel ca toate celelalte pe care le puteți găsi la Galateca, va avea cu această ocazie o reducere de 40%.