Închide Close

Autori

Christopher Ciccone

Christopher Ciccone

CHRISTOPHER CICCONE s-a născut în 1960 în Bay City, Michigan, ca unul dintre cei şase copii ai cuplului Silvio şi Madonna Louise Ciccone. Şi-a început cariera ca dansator în formaţia La Groupe de La Place Royal, în Ottawa. A fost regizorul artistic al turneului Madonnei Blond Ambition şi managerul turneului The Girlie Show al surorii sale. A regizat videoclipuri muzicale pentru Dolly Parton şi Tony Bennett. Are preocupări artistice (a expus lucrări de pictură şi fotografie) şi lucrează ca decorator de interioare şi designer în New York, Los Angeles şi Miami.

„La început, am sperat că scrierea acestei cărţi mă va ajuta să mă definesc pe mine însumi şi să mă delimitez în sfârşit de sora mea. Până la urmă, a fost o formă de catharsis. După ce am ajuns la o imagine de perspectivă asupra vieţii noastre, înţeleg şi accept, în fine, că un aspect al vieţii mele nu se va schimba niciodată: m-am născut ca fiul mamei mele, dar am să mor ca fratele surorii mele.“

De acest autor

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia