Închide Close

Memorialistică & Diaristică

Anne Frank, Jurnalul Annei Frank

"Jurnalul Annei Frank" este un audiobook în lectura Anei Ularu.
Anne Frank și jurnalul ei figurează pe mai toate listele de excelență ale veacului XX privitoare la personalități și la cărți.

Detalii despre audiobook

Noi apariții

Recomandări

Editura Humanitas Multimedia

George Orwell, Ferma animalelor

Lectura: Victor Rebengiuc.

„Iată, tovarăşi, răspunsul la toate problemele noastre. El se rezumă la un singur cuvînt: OMUL! Numai dacă scăpăm de Om, numai atunci produsul muncii noastre o să ne aparţină. Aproape peste noapte putem deveni bogaţi şi liberi. Întrebarea este: Ce trebuie să facem?

Detalii

Editura Humanitas Multimedia

José Ortega y Gasset, Revolta maselor

Lectura: Marcel Iureș.

Cu un patos tipic hispanic, in care angoasa se amesteca, in chip paradoxal, cu triumful, Ortega anunta aparitia unui nou tip de om: omul golit de istorie si de propriu-i trecut, omul fara valori morale si necreator de cultura, omul lipsit de interioritate, „omul-carcasa", „omul-masa".

Detalii

Editura Humanitas Multimedia

Franz Kafka, Colonia penitenciară

Lectura: Răzvan Vasilescu.

„Lucrurile stau altfel. Aici, în colonia penitenciară, principiul după care iau hotărârile este următorul: vina e întotdeauna mai presus de orice îndoială. Alte tribunale nu pot urma acest principiu, întrucât sunt alcătuite din mai multe capete şi mai au şi alte instanţe superioare. La noi, însă, nu e aşa.“

Detalii

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie .”

LUCIAN BOIA