Închide Close

Autori

Ingrid Fetell Lee

Ingrid Fetell Lee

INGRID FETELL LEE, scriitoare și designer din Brooklyn, studiază modul în care designul ne influențează sănătatea și fericirea. Și-a luat licența în engleză și scriere creativă la Princeton University și deține un master în design industrial la Pratt Institute. A fost membru fondator al programului Produse de design la The School of Visual Arts din New York.
Și-a dedicat zece ani pentru a răspunde la întrebarea: „Cum pot crea lucrurile tangibile o bucurie intangibilă?“ Bazându-se pe cercetări din domeniul neuroștiinței și cel al psihologiei, această carte, împreună cu site-ul web The Aesthetics of Joy, explorează legătura dintre mediul înconjurător și emoțiile noastre, învățându-ne cum să găsim mai multă bucurie în viața de zi cu zi prin design.
Ingrid Fetell Lee are peste cincisprezece ani de experiență în design și branding. Lucrările sale de design au fost expuse la IMM Cologne, Germania.

De acest autor

Estetica bucuriei

Ingrid Fetell Lee, Estetica bucuriei

CumpărăPreț 47.00 RON

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia