Închide Close

Autori

Sebastien Doubinsky

Sebastien Doubinsky

SEBASTIEN DOUBINSKY (nascut la 25 august 1963) scrie deopotriva in franceza si in engleza. Explicatia se afla in anii sai de formare, petrecuti atât la Paris, orasul in care s-a nascut, cât si in Statele Unite. A facut studii de istorie si de literatura engleza, apoi, timp de sapte ani, a predat literatura in Danemarca. O teza de doctorat despre Blaise Cendrars este dovada afinitatilor lui cu prozatorul calatoriilor exotice si al aventurii. Tot cu un peisaj exotic, arhipelagul vulcanic al Insulelor Eoliene, la nord-est de Sicilia, debuteaza si Cartea muta.
SCRIERI PRINCIPALE: Les Vies paralleles de Nikolaï Bakhmaltov (Vietile paralele ale lui Nikolai Bahmaltov, 1993), Fragments d'une revolution (Fragmente dintr-o revolutie, 1998), Les Ombres de la croix (Umbrele crucii, 2002), La Comedie urbaine (Comedia urbana, 2004), Le Livre muet (Cartea muta, 2007), Les fantomes du soir (Fantomele serii, 2008). Romane in daneza (traduse dupa originale scrise in engleza) si culegeri de poeme.

De acest autor

Cartea muta

Sebastien Doubinsky, Cartea muta

CumpărăPreț 4.82 RON

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia