Închide Close

Autori

Wayne D. (dr.) Dyer

Wayne D. (dr.) Dyer
S-a nascut in 1941 si este unul dintre cei mai celebri autori si conferentiari americani pe teme motivationale. De altfel, multa lume il considera „parintele motivatiei“ si totodata initiatorul miscarii de self-development sau self-empowerment (autodezvoltare psihologica) din SUA. Detine un doctorat in consiliere si psihoterapie de la Wayne State University si University of Michigan, a predat la St John's University din New York, a publicat numeroase carti, majoritatea insotite de casete, tine seminare cu o audienta impresionanta, apare frecvent in emisiuni TV si radio.
Prima sa carte, Zonele tale eronate (Your Errroneous Zones), publicata in 1976, s-a mentinut pe lista de bestselleruri a New York Times aproape un an si s-a vandut in 25 de milioane de exemplare (conform www.wisdomstore.com). A fost urmata, de-a lungul timpului, de alte titluri, cele mai multe mari bestselleruri, printre care Pulling Your Own Strings, Your Sacred Seif, Real Magic, Manifest Your Destiny, Everyday Wisdom, Theres a Spiritual Solution to Every Problem, 10 Secrets for Success and Inner Peace, The Power of lntention, Getting in the Gap.

Web:
www.drwaynedyer.com.

De acest autor

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia