Închide Close

Înapoi la evenimente

Librarie Humanitas la Cluj

Grupul Humanitas are placerea sa va invite vineri, 13 martie, ora 18.00, la deschiderea Librariei Humanitas din Cluj, strada Universitatii nr. 4.

Evenimentul se va bucura de participarea Lidiei Bodea, director general Editura Humanitas, Cristinei Popa, coordonator Librariile Humanitas si a conf. univ. dr. Alexander Baumgarten de la Facultatea de Istorie si Filosofie.

Beneficiind de un spatiu deosebit si in acelasi timp extrem de prietenos, libraria Humanitas din Cluj este un loc de intalnire al tuturor iubitorilor de carte, muzica si film. Cu un portofoliu in care se regasesc cartile a peste 300 de edituri, libraria isi intampina cititorii cu o serie de promotii atragatoare.

Alegi 3 si platesti doar 2, cea mai noua campanie a Editurii Humanitas, da startul promotiilor gandite special pentru cei care apreciaza lectura de buna calitate.

Libraria Humanitas Cluj, continuand traditia de gazda a manifestarilor culturale, inaugureaza in aceeasi zi expozitia Studiu de lumina, a fotografului Radu Dragan Aurel.

Seara se va incheia cu lansarea volumului Eclipsa de Stephenie Meyer, aparut la Editura RAO. Pasionatii seriei Luna Noua si Amurg isi vor putea procura cartea cu discount in ziua lansarii si vor participa la o tombola cu premii.

Grupul Humanitas pe Social Media

contact