Închide Close

Înapoi la evenimente

Audiobookurie la tine-n companie - turneu pe teme de business cu Octavian Pantiș

Octavian Pantiș, directorul TMI România, a acceptat să viziteze împreună cu noi câteva din companiile implicate în campania Audiobookurie la tine-n companie. I-am vizitat împreună pe angajații UniCredit, JTI și Genpact, pentru o discuție despre cele două teme ale audiobookurilor pe care le-am realizat împreună: Time management și Practical leadership.

Octavian Pantiș a fost desemnat cel mai bun speaker din România, în cadrul galei Business-Edu Awards din februarie 2008, pe baza unui studiu realizat în rândul a 400 de specialiști de resurse umane din România. Entuziasmul celor care au asistat la aceste întâlniri a fost pe măsura notorietății inivitatului. Cei prezenți au fost curioși să afle ce îl face pe un șef să fie un adevărat lider, cum e mai bine să ne organizăm timpul, cum facem față crizei și care sunt liderii români de succes.

 

Octavian Pantiș a răspuns tuturor întrebărilor cu entuziasmul care îl caracterizează, cu umor și sinceritate. De asemena, a anunțat că pregătește cel putin două cursuri noi, pentru a fi imprimate pe audiobookuri Humanitas Multimedia.

 

Campania Audiobookurie la tine-n companie continuă. Ni s-au alăturat companii noi, pe care le vom vizita cât de curând.