Închide Close

Înapoi la evenimente

Humanitas Multimedia la Bookfest 2009


Reduceri de până la 40% la Bookfest! (plus coșul cu „oldies but goldies” la 5 lei)

Humanitas Multimedia vă invită la târgul de carte BOOKFEST 2009! Vă așteptăm cu reduceri de până la 40%, dar asta încă nu e cel mai important lucru. Tocmai ne-au ieșit câteva audiobookuri senzaționale, care așteaptă, nou-nouțe și lucioase, pe rafturi. Avem titluri noi și vechi, aproximativ 100, așa că așteptăm să vă găsim ceva pe potrivă și gust.

 

Humanitas Multimedia la BOOKFEST 2009

Vă așteaptă la standul Humanitas Multimedia jurnalul unuia dintre cei mai interesanți intelectuali români, Mircea Eliade. Jurnal 1945-1946 surprinde sosirea lui Eliade la Paris și integrarea sa în cercurile culturale ale vremii, alături de Cioran, Eugen Ionescu sau Georges Dumezil. Este o perioadă dramatică pentru istoria omenirii, iar din România vin vești îngrijorătoare. Sfârșitul celui de-al doilea război mondial transformă destine, iar Eliade surprinde multe dintre aceste povești de viață dramatice, împreună cu metamorfoza propriei vieți.


O curtezană fermecătoare, celebră în Parisul secolului XIX, este protagonista unei povești de iubire care luptă împotriva destinului. Descoperiți-o pe fragila Marguerite, cea care iubește aidoma unei fecioare, în Doamna cu camelii!


Lansarea va avea loc vineri, 19 iunie, la ora 14.00, in prezența invitaților noștri: Rodica Mandache, Marina Constantinescu, Dan Silviu Boerescu.


Mai există Hermann, cel pe care Puskin l-a dăruit cu profilul lui Napoleon și sufletul lui Mefisto, un tânăr copleșit de patimi care l-a impresionat și pe marele Dostoievski. Dupa ce își pierde averea și mințile la cărți, convins fiind că deține secretul care îl va face bogat, ce-i mai ramane lui Hermann de făcut, pus fața în față cu Dama de pică?
O poveste despre singurătate vine de la Mircea Cărtărescu, în Travesti. Plimbați-vă alături de Victor prin cartiere vechi, prăfuite, descoperiți poezia unei vieți trăite sub semnul incertitudinilor de tot felul.


Lansarea va avea loc sâmbătă, 20 iunie, la ora 18.00. Vă așteptăm alături de invitații noștri: Mircea Cărtărescu, Claudiu Bleonț și Marius Chivu. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe, alături de Mircea Cărtărescu.

 

Iar pentru fumători, pentru cei care trăiesc pe lângă fumători, aducem În sfârșit nefumător, versiunea integrală a unei cărți de succes care functionează.


Audiobookul va fi lansat joi, 18 iunie, la ora 17.00, în prezența invitaților noștri: Marius Vintilă, Andreea Ionescu (Director de Marketing Sensiblu), Alice David (Pharma Senior Brand Manager).

 

 

Am pregătit și două reeditări celebre, de colectie. Cu un titlu nou și o copertă așijderea, Vreau să-mi spui, frumoasă Zaraza aduce puțin din parfumul unui București pierdut, atunci când mașinile și jazz-ul, femeile frumoase și poveștile de amor făceau inimile să tresalte. Un alt Caragiale conține fragmentele preferate ale lui Andrei Pleșu din opera mereu actualului scriitor. Vă întâlniți aici cu personaje celebre, cu prenume scurte și rezonanță puternică. Merge pe căldura asta, lânga un tap rece.