Închide Close

Înapoi la evenimente

Marea finală a Concursului Humanitas în licee, ediția a treisprezecea

Sâmbătă, 15 iunie, ora 11.00, cele două echipe finaliste ale ediției a treisprezecea a Concursului Humanitas în licee vor fi faţă în faţă la Marea Finală, care se va desfăşura în sala de conferințe a Institutului Cervantes (bd. Regina Elisabeta nr. 38).

Finala va fi moderată de actorul István Téglás. Trofeul și premiul cel mare vor fi înmânate de Iustina Croitoru, redactor-șef de dezvoltare editorială al Editurii Humanitas.

Vă invităm să îi încurajați din sală pe membrii celor două echipe sau să urmăriți transmisia online pe paginile de Facebook Humanitas și Concursul Humanitas în licee.

 

După alte trei etape în care au acumulat cele mai multe puncte, două colegii au ajuns în marea finală a Concursului Humanitas în licee: Colegiul Național „Mihai Viteazul“ București și Colegiul Național „Gheorghe Șincai“ București. Au fost cele mai bune echipe din 39 de colegii participante la ediția 2023-2024, din 14 oraşe.

 

Vă prezentăm echipele:

•  Colegiul Național „Mihai Viteazul“ București
Mihai Nedelcu, Elena-Teodora Pocriș, Alexia-Maria Graure
Profesori coordonatori: Nicoleta Bădescu, Dumitru-Florin Mehedințeanu

•  Colegiul Național „Gheorghe Șincai“ București
Ana Moroșanu, Andrei-Brian Chesăuan, Mihaela-Diana Prescure
Profesoare coordonatoare: Luminița Gheorghiu, Anca Damian

 

Le mulţumim profesorilor coordonatori, elevilor înscrişi în concurs, directorilor liceelor şi moderatorilor pentru că au făcut posibil acest proiect.

 

Partener principal: DEDEMAN
Parteneri: Editura Humanitas, ARCCA, Institutul Cervantes București și Librăriile Humanitas

Editura Humanitas pe Social Media

contact