Închide Close

Autori

Herb Cohen

Herb Cohen
Herb Cohen, unul dintre cei mai celebri negociatori americani ai ultimelor patru decenii, s-a implicat serios în cateva dintre cele mai dramatice evenimente din lume – de la preluari ilegitime ale puterii în diverse state la negocieri cu teroristi care iau ostatici. În timp ce era consilier al presedintilor S.U.A. Carter si Reagan în privinta combaterii terorismului, a participat la negocierile legate de Criza Ostaticilor din Iran sau de Criza din Golf.

Analizele si punctele sale de vedere asupra unor asemenea evenimente petrecute la cel mai înalt nivel politic au aparut în prestigioase publicatii internationale si el însusi a fost subiectul unor articole în Time sau People .

Cea mai cunoscuta carte a sa este Arta de a negocia , cu care s-a aflat aproape un an pe lista de best-seller-uri ale lui New York Times si care a fost tradusa deja în 21 de limbi.

De acest autor

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia