Închide Close
Ghid de maritis pentru fete moderne

Editura Humanitas Fiction

Sarah Ivens, Ghid de maritis pentru fete moderne

Cum sa-ti organizezi nunta de vis si sa scapi cu viata

Din categoriile carte practică, literatură

În colecția Cocktail

Asadar iubitul si-a luat inima-n dinti si ti-a pus marea intrebare? Uau! Ce urmeaza? Ei bine, haos total. Te trezesti intr-o clipita din iubita logodnica si, dupa vreo cateva luni -- ta-daa! --, viitoarea mireasa cu o misiune de indeplinit: aceea de a-ti organiza nunta visurilor si de a o scoate la capat fara sa faci o cadere nervoasa, sa-ti omori parintii ori sa fugi mancand pamantul cu primul barbat care-ti iese in cale. Ca sa nu cazi prada atacurilor de panica, Sarah Ivens, noua ta cea mai buna prietena, iti povesteste cele mai nebunesti momente de la nuntile amicelor ei si te invata cum sa treci prin aceasta experienta unica si sa savurezi fiecare clipa.

Despre Sarah Ivens
Britanica Sarah Ivens are numai treizeci si doi de ani si, dupa ce si-a luat diploma in economie si stiinte politice, s-a hotarat sa-si exerseze condeiul in presa si a facut-o cu mare succes. A fost jurnalista freelance pentru cele mai in voga reviste din Marea Britanie: Marie Claire, Tatler, Woman's Journal, Cosmopolitan, InStyle, Daily Mail, Mail on Sunday, News of the World si GQ. Dupa ce o vreme a fost redactor-sef adjunct la editia britanica a revistei OK! , a ajuns editor la editia americana din paginile careia aflam ce se mai intampla in viata vedetelor noastre preferate de peste Ocean. Si pentru ca are multe de impartasit cititoarelor ei, Sarah Ivens a scris cateva carti de tips-uri care au facut furori in America si Marea Britanie -- A Modern Girl's Guide to Getting Hitched (Ghid de maritis pentru fete moderne), A Modern Girl's Guide to Dynamic Dating, A Modern Girl's Guide to Etiquette, A Modern Girl's Guide to Networking -- si care vor aparea in curand in colectia "Cocktail".
Recenzii

"Un must-have, un ghid plin de umor despre cea mai stresanta si mai fericita zi din viata unei femei." (Elle Mariaj)

"Lectura perfecta pentru orice fata moderna care stie ca nunta de vis si rochia de printesa sunt doar inceputurile unei povesti frumoase." (www.lovereading.co.uk)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Ghid de maritis pentru fete moderne
 • Subtitlu: Cum sa-ti organizezi nunta de vis si sa scapi cu viata
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 220
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-203-5
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: carte practică, literatură
 • Autor: Sarah Ivens
 • Traducere: Madalina Tureatca

Noi apariții

Author Spotlight

Guzel Iahina

pagina autorului

GUZEL IAHINA s-a născut în 1977, la Kazan. A absolvit Facultatea de Limbi Străine a Institutului Pedagogic de Stat din Kazan, iar din 1999 locuiește la Moscova, unde a urmat cursurile Școlii de Cinematografie, secția scenaristică. A lucrat în relații publice, publicitate și marketing și a colaborat cu articole la revistele Neva, Oktiabr, Sibirskie ogni etc.

Evenimente

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact