Închide Close
Bogdan Tănasă – dar din dar se face casă

Editura Humanitas

Paula Herlo, Bogdan Tănasă – dar din dar se face casă

Fragment din volumul Ne facem bine

Din categoriile social

În colecția Biblioteca virtuală

EBOOK GRATUIT / PDF > DESCARCĂ

 

„Măști, costume, aparate de testat pentru depistarea coronavirusului, pe toate le-a găsit Bogdan Tănasă în zilele în care cadrele medicale aveau cea mai mare nevoie de ele. A facut zeci de drumuri Iași – București ca să le ducă repede la spital. S-a autoizolat într-o casă la țară ca să-și protejeze familia și aleargă cu alimente la bătrânii care nu pot ieși din casă. Între timp a turnat și fundația Casei Share 23. El e Bogdan și este unul dintre salvatorii lumii. El e certitudinea mea că #nefacembine.” — PAULA HERLO

Despre Paula Herlo

PAULA HERLO este de 20 de ani reporter al Știrilor PRO TV, deținătoare a Premiului International Emmy pentru știri de televiziune. Paula s-a format la Arad, unde a terminat Facultatea de Textile și a fost acceptată la stația locală a PRO TV după o „preselecție la care a venit tot orașul“. Orașul și oamenii lui au urmat-o în suflet câțiva ani mai târziu, la București, așa cum au făcut și vacanțele la bunici, pe dealurile Buzăului. Tenace, precisă, adeseori severă cu subiecții și subiectele, Paula găsește grupurile cele mai vulnerabile în fața abuzurilor sau nepăsării, și cele mai puternice reportaje ale ei îi includ pe copiii neglijați, pe bătrânii uitați, pe bolnavii ignorați de sistem. Campaniile ei au fost premiate an după an, au schimbat legi și dau dovadă și speranță că jurnalismul de înaltă calitate schimbă vieți. Paula este voluntară activă în sprijinul activităților caritabile, iubește moda și timpul petrecut cu cei doi copii ai ei.

Alte Detalii
  • Categorie: carte
  • Titlu: Bogdan Tănasă – dar din dar se face casă
  • Subtitlu: Fragment din volumul Ne facem bine
  • An apariție: 2020
  • Format: PDF
  • ISBN: 978-973-50-7200-4
  • Colecție: Biblioteca virtuală
  • Domeniu: social
  • Autor: Paula Herlo

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact