Închide Close
Cine m-a facut femeie

Editura Humanitas

Cristian Andrei, Cine m-a facut femeie

Din categoriile carte practică

În colecția Practic

Tu, femeie, eşti o bijuterie, o cetate şi un mister. Eşti o bijuterie pentru că ai o sensibilitate aparte şi o alcătuire deosebit de complexă. Cu toate că este atât de sensibil, corpul tău este rezistent ca o cetate. De ce eşti un mister? Pentru că nimeni nu ştie cum de ghiceşti atâtea lucruri şi unde găseşti atâta putere să lupţi când eşti disperată...Pentru că forma ta de femeie poate fi desenată cu mâinile în aer de către acela care te-a mângâiat măcar o dată.Te mulţumeşte faptul că eşti femeie? Simţi feminitatea ta? Unde simţi asta şi când? Cele mai multe femei îşi percep feminitatea când sunt privite într-un fel anume: cu admiraţie, cu dorinţă, cu invidie chiar. Eu îţi pot spune ce anume mă face să cred că eşti femeie: liniile şi mişcările tale sunt fine şi line, pielea e fragilă şi miroase întotdeauna a flori, genele clipesc în ritmul emoţiilor, genunchii se strâng în faţa unui străin, copiii mici te fac să zâmbeşti... Trăind într-o lume a bărbaţilor, spui uneori că acestea sunt mai degrabă slăbiciuni, dar tocmai ele au putere asupra celor ce conduc lumea! (Dr. Cristian Andrei)

O carte ca o oglindă. Autorul, dr. Cristian Andrei, te aşază în faţa ei şi-ţi arată cine, ce, cum şi de ce te poate face să te simţi implinită.

Despre Cristian Andrei

Specialitatea doctorului CRISTIAN ANDREI este psihiatria copilului şi adolescentului, iar această calitate îl aşază printre cei care înţeleg vârsta adultă fără să fi uitat vârsta copilăriei. Unii îl consideră om de televiziune, pentru că moderează dezbateri TV pe tema dificultăţilor psihosociale, alţii îl văd ca pe un formator în domeniul bunăstării copilului pentru că susţine Programul de Educaţie pentru Sănătate în ªcoala Românească, în timp ce alţii îl califică drept sexolog, pentru că le vorbeşte tinerilor despre apropierea dintre ei, vizitând în medie două licee pe lună. Prea puţini ştiu însă că dr. Cristian Andrei este preşedintele fondator al Institutului de Relaţii Umane din Bucureşti (www.iru.ro), unde promovează concepte moderne din domeniul etologiei şi teoriei fractale în psihologie.La Editura Humanitas a mai publicat Lecţii particulare. Cum să iei în serios viaţa sexuală.

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Cine m-a facut femeie
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 152
 • Format: 13X20 cm
 • ISBN: 978-973-50-2358-4
 • ISBN-10: 978-973-50-2358-4
 • Preț: 23 lei
 • Colecție: Practic
 • Domeniu: carte practică
 • Autor: Cristian Andrei

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact