Închide Close
Adevarul care ucide

Editura Humanitas Fiction

Lisa Unger, Adevarul care ucide

Din categoriile literatură

În colecția Thriller & Mystery

Un nou bestseller semnat de autoarea thrillerului Minciuni periculoase

Cum reactionezi cand ti se spune ca esti... altcineva? Ca viata ta este un spectacol atent regizat? Ca esti fiica unui criminal? In Minciuni periculoase, scriitoarea Ridley Jones incearca sa-si descifreze trecutul si abia scapa cu viata. Acum, mai prudenta, se multumeste cu o existenta banala. Dar trecutul nu vrea sa moara. Ridley e avertizata ca in fiecare dintre fotografiile pe care le-a facut in ultimul an apare silueta amenintatoare a unui barbat. Un necunoscut o supravegheaza. Cine? De ce? Evenimentele capata o turnura ireala: dupa ce a fost interogata de FBI, urmarita de asasini profesionisti si parasita de familie, Ridley se pomeneste intr-un hotel din Londra. Ranita. Nu stie cum a ajuns acolo. In locul ei, oricine s-ar duce la politie, dar ea nu are voie sa joace dupa reguli. Daca vrea sa afle odata pentru totdeauna adevarul, trebuie sa gaseasca fantoma din fotografii. Trebuie s-o infrunte.

Despre Lisa Unger

LISA UNGER (n. 1970 in Hartford, Connecticut) a absolvit New School of Social Research si a lucrat cativa ani la New York, in publicitate. A debutat in 2002 cu Angel Fire, un mystery publicat sub numele ei de fata, Lisa Miscione, urmat de alte trei romane politiste. Primul ei thriller, Minciuni periculoase (Beautiful Lies, 2006) a consacrat-o definitiv pe autoare (de data asta Lisa Unger, pentru ca intre timp s-a casatorit): a ajuns instantaneu in topul New York Times, se numara printre putinele "Carti internationale ale anului" (Bookspan) si va fi tradus -- deocamdata -- in 21 de limbi. Cititorii si criticii o considera pe Unger una dintre cele mai originale si proaspete voci ale genului, iar Lee Child caracterizeaza romanul drept "plin de tensiune, emotionant si sexy". Al doilea thriller al Lisei Unger, intitulat Sliver of Truth, va fi publicat in SUA in cursul anului 2007.

Recenzii

"Autoarea merita sa stea langa maestri ca Peter Straub si Peter Abrahams." (Publishers Weekly)

"Ridley este femeia zilelor noastre: voluntara si dura cand nu mai are incotro. O lectura acaparatoare." (New York Daily News)

"O placere: personaje pline de viata, scene socante si un ritm care nu slabeste nici o clipa." (Bookreporter.com)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Adevarul care ucide
 • An apariție: 2008
 • Ediție: editia I
 • Pagini: 388
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-224-0
 • ISBN-10: 978-973-689-224-0
 • Colecție: Thriller & Mystery
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Lisa Unger
 • Traducere: Raluca Maria Dumitru

Noi apariții

Author Spotlight

Jay Parini

pagina autorului

JAY PARINI s-a născut în 1948, în Pittston, Pennsylvania. După studii de filologie și un doctorat obținut în 1975 la University of St. Andrews, în Scoția, devine profesor de limba engleză și predă vreme de șapte ani la Darmouth College din New Hampshire, Hanover.

Evenimente

13 iunie 2024, Editura Humanitas Fiction

Eric-Emmanuel Schmitt la București, 13–14 iunie

15 mai 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Umbra mamei de Nikola Scott

Calendar

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact