Închide Close

Editura Humanitas Fiction

Michelle Cunnah, Confesiunile unei iubarete

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Ce-ar trebui sa faca o fata cand (a) iubitul se dovedeste a fi un ticalos, (b) mama incearca s-o convinga sa renunte la independenta si sa se mute inapoi acasa, (c) un tip misterios ii suceste capul?

Sigur ca-l iubesc pe Jonathan. Sau, cel putin, asa cred. Si atunci, de ce sunt atat de tentata sa fug in lume cu primul venit, fie el un doctor superb care a aparut de nicaieri si m-a luat – literalmente – pe sus? La urma urmei, Jonathan e OK. Si daca mi-a cumparat o pereche superba de pantofi Jimmy Choo cu doua numere mai mici n-a facut-o inadins. Si nici n-avea deunde sa stie ca seful lui imi face avansuri. Dar faptul ca nu mi-a luat apararea la petrecerea de Craciun, cand sus-numitul sef nu si-a putut tine mainile acasa, m-a scos din sarite. Rau de tot. Si, uite asa, cautarea printului a reinceput. Pana intr-o zi cand, la nunta celei mai bune prietene, mi-am dat seama ca am iesit cu absolut toti barbatii de la masa. Cum s-a putut intampla asa ceva? Ma cheama Rosie si asta e povestea mea...

Despre Michelle Cunnah

Scriitoare recompensata cu Romantic Times Book Club's Award, Michelle Cunnah face valuri cu romanele sale scrise intr-un stil alert si foarte amuzant. Desi s-a nascut in Sheffield, Marea Britanie, si-a petrecut copilaria in fascinanta Africa de Sud. Incepe sa scrie inca din adolescenta, transformand basme cunoscute in scenarii. Dupa ce schimba mai multe joburi si calatoreste in jurul lumii impreuna cu sotul ei, Michelle isi face debutul in literatura in 2003 cu romanul 32AA, care castiga Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick lit al anului. Continuarea lui, Call Waiting (2004), se numara printre finalistele aceluiasi premiu, ca si Confesiunile unei iubarete (Confessions of a Serial Dater, 2005), care se bucura de un urias succes. In 2006 Michelle Cunnah isi surprinde cititorii prin publicarea in antologia, celebra de-acum, Welcome to Wisteria Lane a povestirii Desperately Seeking Susan, despre eroina faimosului serial TV Neveste disperate. In afara de romanele chick lit, autoarea scrie si romane pentru young adults (Almost Fabulous, 2008, si Totally Fabulous, 2009).

Recenzii

„Cartile lui Michelle Cunnah sunt absolut fermecatoare, ca sa nu mai spun ca au un umor nebun!“ (Meg Cabot, autoarea seriei Regina gafelor)

„O s-o adorati pe Rosie. E frumoasa, desteapta si haioasa, iar cand inima intra in ecuatie, e de neoprit.“ (Romantic Times Book Review)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Confesiunile unei iubarete
 • An apariție: 2009
 • Ediție: I
 • Pagini: 340
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-295-0
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Michelle Cunnah
 • Traducere: Dana Zamosteanu

Noi apariții

Author Spotlight

Guzel Iahina

pagina autorului

GUZEL IAHINA s-a născut în 1977, la Kazan. A absolvit Facultatea de Limbi Străine a Institutului Pedagogic de Stat din Kazan, iar din 1999 locuiește la Moscova, unde a urmat cursurile Școlii de Cinematografie, secția scenaristică. A lucrat în relații publice, publicitate și marketing și a colaborat cu articole la revistele Neva, Oktiabr, Sibirskie ogni etc.

Evenimente

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact