Închide Close

Editura Humanitas Fiction

Mihaela Nicola, Cu manusi

Din categoriile carte practică

În colecția în afara colecţiilor

După succesul volumului Pe tocuri, Mihaela Nicola revine în atenţia publicului cu o carte şi mai surprinzătoare - Cu mănuşi, un veritabil „manual de atitudine" scris într-un stil relaxat, pe tonul unui dialog personal cu cititorul. Volumul amendează cu umor şi ironie fină gafele de comportament ale lumii contemporane, propunând în schimb reguli simple şi strategii sofisticate pentru toţi cei dornici să îşi rafineze manierele şi să câştige astfel respectul celor din jur. Autoarea navighează cu abilitate printre cutumele de life-style ale lumii occidentale şi româneşti, ne pune în temă cu exigenţele de comportament ale mediului de afaceri şi îi oferă cititorului emancipat, care îşi caută repere conduită impecabilă, o carte fermecătoare în care se îmbină ca într-o dantelă experienţe personale, poveşti de viaţă, istorii cu tâlc şi sfaturi utile pentru oricine îşi doreşte să trăiască într-o lume mai frumoasă.

„M-a bucurat şi m-a stimulat succesul volumului anterior. Şi mai ales m-au mobilizat mesajele pe care le-am primit în ultimul an, sute de e-mailuri şi copleşitor de multe reacţii pe care le generează articolele mele lunare din revista Elle. Căutarile oamenilor m-au inspirat şi m-au determinat să împartăşesc din experienţele şi cunoştinţele personale în materie de maniere elegante. Cititorii îsi doresc modele de atitudine şi o lume mai frumoasă, iar eu îi invit s-o construim, împreună, «cu mănuşi».“

  Dan C. Mihăilescu prezintă Cu mănuşi (ProTV, „Omul care aduce cartea“, 2009)

Despre Mihaela Nicola

MIHAELA NICOLA este unul dintre cei mai renumiţi practicieni ai comunicarii din România, având optsprezece ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice şi publicităţii. Conduce holdingul de comunicare „the group“, agenţia numărul 1 din România, conform cifrelor oficiale (www.thegroup.ro). Este doctorand în comunicare la Facultatea de Relaţii Publice şi Comunicare din Bucureşti şi a publicat peste două sute articole de specialitate în presa din România. Este profesor de maniere elegante certificat de Şcoala de Protocol din Washington DC (2005) şi autoarea volumelor Publicitate (1999), Bazele publicităţii (2000), Pe tocuri (2007).

Alte Detalii
  • Categorie: carte
  • Titlu: Cu mănuşi
  • An apariție: 2009
  • Ediție: I
  • Pagini: 256
  • Format: 13x20 cm
  • ISBN: 978-973-689-312-4
  • Colecție: în afara colecţiilor
  • Domeniu: carte practică
  • Autor: Mihaela Nicola

Noi apariții

Author Spotlight

Jay Parini

pagina autorului

JAY PARINI s-a născut în 1948, în Pittston, Pennsylvania. După studii de filologie și un doctorat obținut în 1975 la University of St. Andrews, în Scoția, devine profesor de limba engleză și predă vreme de șapte ani la Darmouth College din New Hampshire, Hanover.

Evenimente

15 mai 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Umbra mamei de Nikola Scott

10 aprilie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Focul de Daniela Krien

Calendar

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact