Închide Close
Cum s-agati un star de cinema

Editura Humanitas Fiction

Kristin Harmel, Cum s-agati un star de cinema

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Romanele lui Kristin Harmel sunt bestselleruri internationale traduse in cincisprezece limbi Cum agati un star de cinema? Raspunsul o sa-l afle Claire Reilly editor de top la faimoasa revista Mod, care are misiunea sa-i ia un interviu lui Cole Brannon, cel mai adorat (si adorabil) star al momentului. Asadar, imbracata cu salvatoarea rochita neagra si cu reportofonul pregatit, Claire iese la masa cu frumosul actor. Insa, cu toate ca Tom, iubitul ei, si-a propus sa bata recordul mondial la celibat, ea n-are nici cea mai mica intentie sa flirteze cu primul barbat care-i iese-n cale, fie el si star la Hollywood. Dar a doua zi dupa interviu -- stupoare! --, fata se trezeste goala-pusca in patul celebrului actor, iar tabloidele (si colegele invidioase) atata asteapta! Pe unde o sa scoata Claire camasa, acum, cand toate reflectoarele sunt indreptate asupra ei? "Kristin Harmel e o combinatie incredibila intre Bridget Jones si Carrie Bradshaw." (The Place) "Delicios de amuzant." (Cosmopolitan) "Fabulos. Vi-l recomandam." (New York Daily News)traducere deAndreea Ionescu
Despre Kristin Harmel
Kristin Harmel si-a dorit dintotdeauna sa devina scriitoare, de aceea debutul ei ca reporter sportiv la saisprezece ani, in St. Petersburg Times, nu a mirat pe nimeni. Dupa ce absolva liceul sefa de promotie si isi ia licenta in jurnalism si comunicare la University of Florida, se angajeaza la revista People si colaboreaza cu Men's Health, Glamour, Teen People si multe altele. Primul sau roman, Cum s-agati un star de cinema (How to Sleep With a Movie Star, 2006), povestea unei Cenusarese modene, a facut valuri inca de la aparitie. Ii urmeaza Blonde Theory (2007), The Art of French Kissing (2008) si When You Wish (2008), iar pentru 2009 pregateste inca doua romane. Kristin Harmel este guest star la emisiunea de televiziune The Daily Buzz, in cadrul careia realizeaza rubrica Lit Chick, rubrica ce da note celor mai recente aparitii editoriale de gen. In prezent locuieste in Orlando, Florida.
Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Cum s-agati un star de cinema
 • An apariție: 2008
 • Ediție: editia I
 • Pagini: 376
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-220-2
 • ISBN-10: 978-973-689-220-2
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Kristin Harmel

Noi apariții

Author Spotlight

Cormac McCarthy

pagina autorului

CORMAC MCCARTHY s-a născut în Providence, Rhode Island, în 1933. Studiază, timp de doi ani, artele liberale la Universitatea din Tennessee, iar în 1953 se înrolează în aviația militară a SUA, petrecând doi ani în Alaska. Nu își termină studiile pentru că se mută la Chicago, unde scrie primul său roman, The Orchard Keeper.

Evenimente

13 iunie 2024, Editura Humanitas Fiction

Eric-Emmanuel Schmitt la București, 13–14 iunie

15 mai 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Umbra mamei de Nikola Scott

Calendar

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact