Închide Close
Doamna Jivago din Queen's Park

Editura Humanitas Fiction

Olivia Lichtenstein, Doamna Jivago din Queen's Park

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Bestseller international publicat in peste zece tari si nominalizat pe lista scurta la Melissa Nathan for Comedy Romance Award in 2008Reteta lui Chloe Jivago pentru o aventura fierbinte:o femeie frumoasa, inteligenta si neglijata de sot,un strain romantic si misterios, cu un accent ravasitor,doua parti nevoie de adrenalina,o mana de frustrari de fiecare,trei picaturi din aroma ametitoare a dorintei.Se amesteca pana devine delicios...(Aveti grija, uneori compozitia explodeaza.)Cand ispita ii da tarcoale in persoana superbului Ivan, Chloe Jivago ajunge sa se intrebe daca n-ar trebui sa riste o aventura ruseasca fierbinte, inainte ca silueta ei perfecta sa piarda batalia cu gravitatia. Dar, daca se arunca in vartejul pasiunii, va reusi sa scape basma curata? Adica, uite ce-a patit Anna Karenina...

Despre Olivia Lichtenstein

Cunoscuta jurnalista, regizoare si producatoare de televiziune Olivia Lichtenstein a debutat ca scriitoare in 2007, iar romanul ei Doamna Jivago din Queen's Park (Mrs Zhivago of Queen's Park) a avut un succes fulminant pe ambele maluri ale Atlanticului, fiind publicat pana acum in peste zece tari si ajungand pe lista scurta la Melissa Nathan for Comedy Romance Award in iunie 2008. Scriitoarea s-a nascut in Africa de Sud si isi face studiile la University of Sussex, luandu-si licenta in literatura rusa. Dupa absolvire, pleaca in Statele Unite cu o bursa Fulbright si urmeaza masteratul in Limbi si literaturi slave. La scurt timp dupa intoarcerea la Londra isi incepe cariera in televiziune, lucrand mai intai pentru departamentul de stiri externe al ABC. Olivia Lichtenstein a devenit cunoscuta dupa ce s-a implicat in productia si regizarea de filme si documentare TV, iar din palmares nu-i lipsesc premii prestigioase precum BAFTA, RTS, British Press Guild Award, Cologne Conference Award, Golden Gate Award. Dupa ce a produs peste o suta de filme pentru BBC ONE, i s-a incredintat postul de creative director. In prezent este producatoare, regizoare si jurnalista freelance si locuieste la Londra.

Recenzii

"Doamna Jivago e scenariul perfect pentru cea mai trasnita comedie romantica." (In The Know)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Doamna Jivago din Queen's Park
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 360
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-243-1
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Olivia Lichtenstein
 • Traducere: Carmen Olaru

Noi apariții

Author Spotlight

Anthony Doerr

pagina autorului

Născut la 27 octombrie 1973 la Cleveland, Ohio, ANTHONY DOERR a absolvit Bowling Green State University. Primul său volum de povestiri, The Shell Collector, apărut în 2002, se bucură de un succes remarcabil, primind mai multe premii: Barnes & Noble Discovery Prize, Rome Prize, New York Public Library’s Young Lions Fiction Award.

Evenimente

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact