Închide Close
Ghid de agatat pentru fete moderne

Editura Humanitas Fiction

Sarah Ivens, Ghid de agatat pentru fete moderne

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Cartile autoarei britanice Sarah Ivens sunt traduse in peste zece tari

Autoarea Ghidului de maritis pentru fete moderne revine cu o noua carte de senzatie. Ghid de agatat pentru fete moderne e lectura obligatorie pentru orice tanara care vrea sa intre in jocul intalnirilor si sa-l si castige detasat. Cartea le vine fetelor in ajutor cu tips-uri&tricks-uri haioase despre cum sa-l seduci si mai ales sa-l pastrezi pe barbatul visurilor tale. Intrebarile obisnuite, chiar si cele care de obicei ne fac sa rosim, isi gasesc raspunsul in acest ghid esential gratie caruia fetele moderne isi pot gasi cu usurinta Alesul. Din sumar: Dragostea-i un camp de batalie, Cum sa fii irezistibila, Prima intalnire -- cum sa pari calma, cand de fapt fierbi.

Despre Sarah Ivens
Britanica Sarah Ivens are numai treizeci si doi de ani si, dupa ce si-a luat diploma in economie si stiinte politice, s-a hotarat sa-si exerseze condeiul in presa si a facut-o cu mare succes. A fost jurnalista freelance pentru cele mai in voga reviste din Marea Britanie: Marie Claire, Tatler, Woman's Journal, Cosmopolitan, InStyle, Daily Mail, Mail on Sunday, News of the World si GQ. Dupa ce o vreme a fost redactor-sef adjunct la editia britanica a revistei OK! , a ajuns editor la editia americana din paginile careia aflam ce se mai intampla in viata vedetelor noastre preferate de peste Ocean. Si pentru ca are multe de impartasit cititoarelor ei, Sarah Ivens a scris cateva carti de tips-uri care au facut furori in America si Marea Britanie -- A Modern Girl's Guide to Getting Hitched (Ghid de maritis pentru fete moderne), A Modern Girl's Guide to Dynamic Dating, A Modern Girl's Guide to Etiquette, A Modern Girl's Guide to Networking -- si care vor aparea in curand in colectia "Cocktail".
Recenzii

"O carte pe care n-ai voie s-o treci cu vederea, un ghid amuzant despre cum sa gasesti barbatul potrivit cu minimum de efort si stres." (www.piatkus.co.uk)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Ghid de agatat pentru fete moderne
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 252
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-237-0
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Sarah Ivens
 • Traducere: Erika Neumann

Noi apariții

Author Spotlight

Anthony Doerr

pagina autorului

Născut la 27 octombrie 1973 la Cleveland, Ohio, ANTHONY DOERR a absolvit Bowling Green State University. Primul său volum de povestiri, The Shell Collector, apărut în 2002, se bucură de un succes remarcabil, primind mai multe premii: Barnes & Noble Discovery Prize, Rome Prize, New York Public Library’s Young Lions Fiction Award.

Evenimente

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact