Închide Close
Minciuni periculoase

Editura Humanitas Fiction

Lisa Unger, Minciuni periculoase

Din categoriile literatură

În colecția Thriller & Mystery

Bestseller New York Times

Inchipuiti-va ca totul este o iluzie. Ca familia dumneavoastra este o fatada. Ca numele dumneavoastra este fals. Ca viata dumneavoastra este un scenariu scris de altii. Asta afla intr-o buna zi tanara scriitoare Ridley Jones. Daca ar fi intarziat doar un minut, daca ar fi luat metroul in loc sa astepte un taxi, ar fi trait mai departe, confortabil, intr-o iluzie perfecta. Dar Ridley primeste o scrisoare misterioasa pentru ca ajunge in locul nepotrivit la timpul potrivit. Obligata sa puna sub semnul intrebarii tot ce crede ca stie despre ea insasi, Ridley se aventureaza intr-un teritoriu intunecat si periculos, unde toti au ceva de ascuns, chiar si barbatul care o iubeste. Minciuni periculoase porneste de la una dintre cele mai incitante intrebari pe care ni le putem pune: "Suntem intr-adevar cine credem ca suntem?" Raspunsul este surprinzator.

Despre Lisa Unger

LISA UNGER (n. 1970 in Hartford, Connecticut) a absolvit New School of Social Research si a lucrat cativa ani la New York, in publicitate. A debutat in 2002 cu Angel Fire, un mystery publicat sub numele ei de fata, Lisa Miscione, urmat de alte trei romane politiste. Primul ei thriller, Minciuni periculoase (Beautiful Lies, 2006) a consacrat-o definitiv pe autoare (de data asta Lisa Unger, pentru ca intre timp s-a casatorit): a ajuns instantaneu in topul New York Times, se numara printre putinele "Carti internationale ale anului" (Bookspan) si va fi tradus -- deocamdata -- in 21 de limbi. Cititorii si criticii o considera pe Unger una dintre cele mai originale si proaspete voci ale genului, iar Lee Child caracterizeaza romanul drept "plin de tensiune, emotionant si sexy". Al doilea thriller al Lisei Unger, intitulat Sliver of Truth, va fi publicat in SUA in cursul anului 2007.

Recenzii

"O explorare a secretelor ascunse sub fatada frumoasa a unei vieti implinite. Harlan Coben are un rival care-i ameninta coroana de rege al thrillerului." (John Connolly)

"Suspans la cel mai inalt nivel pe scena stralucitoare si primejdioasa a New-Yorkului." (Booklist)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Minciuni periculoase
 • An apariție: 2007
 • Ediție: I
 • Pagini: 412
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-50-1622-7
 • Colecție: Thriller & Mystery
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Lisa Unger
 • Traducere: Raluca Maria Dumitru

Noi apariții

Author Spotlight

Jay Parini

pagina autorului

JAY PARINI s-a născut în 1948, în Pittston, Pennsylvania. După studii de filologie și un doctorat obținut în 1975 la University of St. Andrews, în Scoția, devine profesor de limba engleză și predă vreme de șapte ani la Darmouth College din New Hampshire, Hanover.

Evenimente

15 mai 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Umbra mamei de Nikola Scott

10 aprilie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Focul de Daniela Krien

Calendar

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact