Închide Close

Editura Humanitas Fiction

Leslie Oren, Ne vedem pe Net!

Din categoriile carte practică

În colecția Cocktail

Dacă toate prietenele tale sunt cuplate, te-ai săturat de întâlniri aranjate, până şi cel din urmă tip drăguţ de la birou şi-a găsit o iubită, simţi că nu mai vrei să continui şi eşti gata să te dai bătută... E TIMPUL SĂ INTRI PE NET! Fericirea poate fi la un click distanţă. În zilele noastre, din ce în ce mai multe femei par hotărâte să-şi găsească dragostea online. În acest ghid amuzant, Leslie Oren, publicist de top la Hollywood, ne dezvăluie o groază de tricks-uri pentru a ne crea o imagine, un profil, a naviga cu succes pe www şi a ne găsi perechea, precum şi multe-multe tips-uri pentru a străluci ca un star.

Despre Leslie Oren

Leslie Oren este unul dintre publiciştii de top de la Hollywood, omul din spatele atâtor nume celebre, care-şi datorează imaginea în mass-media aptitudinilor ei. După ce a fost o vreme şefa departamentului de publicitate de la Warner Bros'. Telepictures Productions, unde a lansat serialul distins cu Premiul Emmy Ellen DeGeneris Show şi a supervizat producţii arhicunoscute precum The Bachelor, autoarea se mută la Fox Television Studios, unde ocupă postul de senior vice president al aceluiaşi departament. Aici se ocupă de promovarea unor seriale şi emisiuni celebre atât în America, cât şi peste ocean, cum ar fi The Shield, The Riches, Burn Notice, Saving Grace, Girls Next Door. Ne vedem pe net! Ghidul unei publiciste de la Hollywood pentru reuşita întâlnirilor online (Fine, I'll Go Online! The Hollywood Publicist's Guide to Successful Internet Dating, 2007) este prima ei carte, care s-a bucurat de mare succes încă de la apariţie. Leslie Oren locuieşte în Los Angeles.

Recenzii

„Pune în practică sfaturile din acest ghid, şi dragostea o să-ţi iasă în cale chiar azi.“ (www.match.com)

„Leslie Oren te sfătuieşte să laşi timiditatea la o parte, să-ţi iei inima-n dinţi şi să intri pe net, cel mai şic loc de întâlnire în zilele noastre!“ (The Hollywood Reporter)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Ne vedem pe Net!
 • An apariție: 2009
 • Ediție: I
 • Pagini: 184
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-298-1
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: carte practică
 • Autor: Leslie Oren
 • Traducere: Ana Dragomirescu

Noi apariții

Author Spotlight

Anthony Doerr

pagina autorului

Născut la 27 octombrie 1973 la Cleveland, Ohio, ANTHONY DOERR a absolvit Bowling Green State University. Primul său volum de povestiri, The Shell Collector, apărut în 2002, se bucură de un succes remarcabil, primind mai multe premii: Barnes & Noble Discovery Prize, Rome Prize, New York Public Library’s Young Lions Fiction Award.

Evenimente

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact