Închide Close
Sex, romance si bestselleruri

Editura Humanitas Fiction

Nina Killham, Sex, romance si bestselleruri

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Romanele Ninei Killham sunt bestselleruri internationale traduse in peste zece tari.

E miezul noptii. Cu parul ravasit si camasa sfasiata, un tanar se sprijina de biroul comisarului de politie din Venice Beach. "Ocupatia?", este intrebat. "Scriu romane de dragoste." Jack Carter, nom de plume Celeste D'Arcy, e autorul celor mai fierbinti romance-uri, iar femeile il gasesc irezistibil si incearca sa-l seduca, uneori cu urmari inimaginabile. Insa tanarul e decis sa-si astepte aleasa. Intra furtunos in scena superba Molly, o femeie de afaceri concediata din pricina aventurilor de la birou, care se hotaraste sa-si incerce condeiul ca scriitoare si sa-i fure cititorii lui Jack. Iar cand se intampla asta, situatia scapa definitiv de sub control. Cat de apriga e oare competitia intre sexe si cine castiga la jocul dragostei?

Despre Nina Killham
Nina Killham, una dintre cele mai de succes scriitoare de chick-lit ale momentului, s-a nascut in Washington si a copilarit in Europa. De aici si pasiunea pentru lectura: "Cand aveam zece ani, ne-am mutat in Danemarca si nu intelegeam nimic de la televizor", marturiseste autoarea. Dupa ce absolva College of William and Mary din Williamsburg, Virginia, incepe sa scrie cu regularitate o rubrica de gastronomie in Washington Post. La treizeci de ani se muta in Los Angeles, sperand sa ajunga scenarista de succes, si se angajeaza la studiourile Columbia, unde ia parte la viata palpitanta a lumii cinematografice si se imprieteneste cu starurile. Dupa patru ani, isi da demisia, mai hotarata ca oricand sa dea lovitura cu un scenariu care sa-i aduca faima si bani. Insa intamplarea, mai bine zis viitorul sot, o aduce la Londra unde incepe sa scrie How to Cook a Tart (2002), roman care a facut valva inca de la aparitie si care a propulsat-o instantaneu la statutul de celebritate. Cel de-al doilea roman, Sex, romance si bestselleruri (Mounting Desire, 2005) se bucura de acelasi succes. Nina Killham locuieste la Londra cu sotul si cei doi copii si a publicat de curand un nou roman, Belive Me (2007).
Recenzii

"Sexy si savuros. Lectura obligatorie." (Washington Post)

"Nimeni nu scrie cu mult umor decat Nina Killham." (Publishers Weekly)

"Sex, romance si bestselleruri arunca-n aer toate tabuurile." (Romantic Times)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Sex, romance si bestselleruri
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 256
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-222-6
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Nina Killham
 • Traducere: Raluca Cimpoiasu

Noi apariții

Author Spotlight

Jay Parini

pagina autorului

JAY PARINI s-a născut în 1948, în Pittston, Pennsylvania. După studii de filologie și un doctorat obținut în 1975 la University of St. Andrews, în Scoția, devine profesor de limba engleză și predă vreme de șapte ani la Darmouth College din New Hampshire, Hanover.

Evenimente

21 februarie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Soare întunecat de Eric-Emmanuel Schmitt

14 februarie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Concert la sfârșit de iarnă de Ismail Kadare

6 februarie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Borges și eu de Jay Parini

Calendar

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact