Închide Close
Sex, romance si bestselleruri

Editura Humanitas Fiction

Nina Killham, Sex, romance si bestselleruri

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Romanele Ninei Killham sunt bestselleruri internationale traduse in peste zece tari.

E miezul noptii. Cu parul ravasit si camasa sfasiata, un tanar se sprijina de biroul comisarului de politie din Venice Beach. "Ocupatia?", este intrebat. "Scriu romane de dragoste." Jack Carter, nom de plume Celeste D'Arcy, e autorul celor mai fierbinti romance-uri, iar femeile il gasesc irezistibil si incearca sa-l seduca, uneori cu urmari inimaginabile. Insa tanarul e decis sa-si astepte aleasa. Intra furtunos in scena superba Molly, o femeie de afaceri concediata din pricina aventurilor de la birou, care se hotaraste sa-si incerce condeiul ca scriitoare si sa-i fure cititorii lui Jack. Iar cand se intampla asta, situatia scapa definitiv de sub control. Cat de apriga e oare competitia intre sexe si cine castiga la jocul dragostei?

Despre Nina Killham
Nina Killham, una dintre cele mai de succes scriitoare de chick-lit ale momentului, s-a nascut in Washington si a copilarit in Europa. De aici si pasiunea pentru lectura: "Cand aveam zece ani, ne-am mutat in Danemarca si nu intelegeam nimic de la televizor", marturiseste autoarea. Dupa ce absolva College of William and Mary din Williamsburg, Virginia, incepe sa scrie cu regularitate o rubrica de gastronomie in Washington Post. La treizeci de ani se muta in Los Angeles, sperand sa ajunga scenarista de succes, si se angajeaza la studiourile Columbia, unde ia parte la viata palpitanta a lumii cinematografice si se imprieteneste cu starurile. Dupa patru ani, isi da demisia, mai hotarata ca oricand sa dea lovitura cu un scenariu care sa-i aduca faima si bani. Insa intamplarea, mai bine zis viitorul sot, o aduce la Londra unde incepe sa scrie How to Cook a Tart (2002), roman care a facut valva inca de la aparitie si care a propulsat-o instantaneu la statutul de celebritate. Cel de-al doilea roman, Sex, romance si bestselleruri (Mounting Desire, 2005) se bucura de acelasi succes. Nina Killham locuieste la Londra cu sotul si cei doi copii si a publicat de curand un nou roman, Belive Me (2007).
Recenzii

"Sexy si savuros. Lectura obligatorie." (Washington Post)

"Nimeni nu scrie cu mult umor decat Nina Killham." (Publishers Weekly)

"Sex, romance si bestselleruri arunca-n aer toate tabuurile." (Romantic Times)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Sex, romance si bestselleruri
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 256
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-222-6
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Nina Killham
 • Traducere: Raluca Cimpoiasu

Noi apariții

Author Spotlight

Anthony Doerr

pagina autorului

Născut la 27 octombrie 1973 la Cleveland, Ohio, ANTHONY DOERR a absolvit Bowling Green State University. Primul său volum de povestiri, The Shell Collector, apărut în 2002, se bucură de un succes remarcabil, primind mai multe premii: Barnes & Noble Discovery Prize, Rome Prize, New York Public Library’s Young Lions Fiction Award.

Evenimente

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact