Închide Close
Borcanul cu iubire

Editura Humanitas

***, Borcanul cu iubire

preparat de Ioana Pârvulescu

În colecția Cartea la borcan

E oare loc în cămara noastră de acasă, alături de tradiţionalele borcane de murături sau magiunuri, de borcane cu cărţi? Sau, mai bine zis, de „cărţi la borcan"?

Ideea că un duh poate umple o sticlă şi poate locui în ea este veche. Dar ideea de a oferi „spirit la borcan", de a organiza o „cămară spirituală", i-a venit graficianului Răzvan Luscov în urmă cu câţiva ani. Acum, împreună cu Editura Humanitas, el vă oferă o nouă serie de „cărţi la borcan".Şi iată ce borcane umplute cu elixiruri spirituale puteţi pune, pentru iarna aceasta, pe primul raft al cămării:

Borcanul cu iubire (preparat de Ioana Pârvulescu)Borcanul cu pisici (preparat de Lidia Bodea)Borcanul de înţelepciune (preparat de Gabriel Liiceanu)Borcanul cu umor (preparat de Radu Paraschivescu)Borcanul cu reţete intelectuale (preparat de Oana Bârna)Borcanul cu poveşti (preparat de Gabriel Liiceanu)

Gândiţi-vă dacă nu cumva „cartea la borcan" e şi cel mai spiritual cadou pe care-l puteţi face, oricând, cuiva care vă este aproape.

Despre ***
Alte Detalii
  • Categorie: carte
  • Titlu: Borcanul cu iubire
  • Subtitlu: preparat de Ioana Pârvulescu
  • An apariție: 2012
  • ISBN: 000-000-00-0000-0
  • Colecție: Cartea la borcan
  • Autor: ***

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact