Închide Close
Cuplul conjugal ori la bal, ori la spital

Editura Humanitas

Bebe Mihaescu, Cuplul conjugal ori la bal, ori la spital

In semn de prietenie ii spui, simplu, Bebe. Il stii de la televizor. Si il mai stii ca autor al unei carti care te-a invatat ceva esential: A face dragoste aproape perfect. Noua carte a lui Bebe Mihaescu este la fel de inspirata, de nonconformista, de savuroasa. De asta data vei arunca o privire in universul terapiei de cuplu. Si ce de nastrusnicii ai sa vezi aici! Cuplul de tip „obsesie sexuala“, cuplul „ba pe-a ma-tii“, cuplul „casatorie in alb“, „Terminator“, „na-ti-o tie“, „cutu schiop“, „mosul-zmeu si juna luminoasa“, „ca la noi, la nimenea“... In total 24 de tipuri de cuplu din Romania de azi, printre care ai sa-l recunosti, poate, si pe al tau. Povestea acestor cupluri, tiparul lor comportamental, pasii spre transformare. In stilul lui inimitabil, Bebe Mihaescu te invata acum sa-ti aduci cuplul de la spital la bal.
Despre Bebe Mihaescu
Specialist in psihologie medicala, psihosexologie, psihologie transpersonala, psihosomatica, psihoterapie. Conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa“ din Iasi, unde preda psihologia medicala. Profesor asociat la Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iasi, unde preda, la Facultatea de psihologie si stiinte ale educatiei, psihosexologie si psihoterapie experientiala. Profesor asociat la Universitatea tehnica „Gh. Asachi“ din Iasi, unde preda psihosexologie. Psihoterapeut de orientare experientiala. Studii universitare de psihologie, drept si medicina (ultimele intrerupte). Cursuri si stagii de pregatire in Germania, Israel, Grecia, China si Japonia. Doctorat in psihologie, masterat in psihoterapie. Licentiat international NLP (programare neurolingvistica). Master NLP. Membru al Societatii de Psihoterapie Experientiala Romane (SPER); presedintele SPER Iasi si directorul Revistei de psihoterapie si psihologie clinica editate de SPER Iasi. Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Expert in arte martiale (karate, centura neagra 4 dan). Lucrari stiintifice: Dictionar de medicina legala (sub red. T. Ciornea, Junimea, 1976, coautor); Teme ale psihologiei medicale (Cronica, 1993) Psihosomatica si psihoterapie (sub red. V. Mihaescu, Polirom, 1995) Psihoterapie si psihosomatica (sub red. V. Mihaescu, Polirom, 1996) Psihoterapia, incotro? (coautor Michael Wirsching, Polirom, 1995) This is the question, daraghie tavarisci (sub red. V. Mihaescu, Polirom, 1996) Psihoterapia ca sistem (coautori Susan McDaniel et al., Polirom, 1996) Psihosexologie pentru incepatori (Polirom, 2000) Next generation (sub red. V. Mihaescu, Fides, 2003). Volume de beletristica: Cartea cu adolescenti (Junimea, 1976) Prea fragedul contur (Cartea Romaneasca, 1978) Dulcissima(Junimea, 1978) Portret cu doua rame (Junimea, 1981) Incendiu in eternitate (Cartea Romaneasca, 1982) Anonim cu ceas de buzunar (Junimea, 1985) premiul Asociatiei Scriitorilor din Iasi) Semne pe arbori (Cartea Romaneasca, 1986) Urme de purpura (Junimea, 1989) Mustatile lui Demiurgos (editie bilingva, romano-engleza, Fides, 1997) Audiobook: A face dragoste aproape perfect, Humanitas Multimedia, 2003
Alte Detalii

Noi apariții

Author Spotlight

Neagu Djuvara

pagina autorului

NEAGU DJUVARA (1916–2018) s-a născut la Bucureşti, într-o familie de origine aromână aşezată aici la sfârşitul secolului al XVIII-lea, care a dat ţării mai mulţi oameni de seamă. Licenţiat la Sorbona (istorie, 1937) şi doctor în drept (Paris, 1940). Participă la campania din Basarabia şi Transnistria (iunie–noiembrie 1941); rănit în apropiere de Odessa.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact