Închide Close

Editura Humanitas Fiction

Cynthia Langston, Intre doua avioane

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Între două avioane a intrat încă de la apariţie în topul Hot Beach Read al Star Magazine şi, datorită succesului fulminant la public, continuarea romanului urmează să apară cât de curând.

Fiindcă nu-i tocmai ceea ce se cheamă o fashionista, Lindsey Miller e de-a dreptul şocată când i se oferă un job de vis: să scrie un newsletter pentru o agenţie specializată în „vânarea trendurilor“ pe cele două coaste ale Atlanticului. Într-o clipă, viaţa i se dă peste cap – zboară săptămânal între New York şi L.A. ca să descopere ce e in şi ce e out în modă, bate cele mai în vogă cluburi în căutare de trendsetters şi ia pulsul străzii în cele două mari capitale ale şicului. Şi, în vreme ce electrizantul Manhattan i-l scoate în cale pe brokerul de pe Wall Street Victor Ragsdale, însorita Californie iese la înaintare cu Danny Wynn, un surfer bronzat, cu cei mai incredibili ochi albaştri. Cum să se împartă biata Lindsey între cele două vieţi şi care dintre cei doi bărbaţi o fi oare Mister Right?

Despre Cynthia Langston

CYNTHIA LANGSTON are treizeci şi doi de ani şi, asemenea eroinei sale, „face naveta“ între New York şi Los Angeles, după cum i-o cere jobul de market researcher pentru companii de cosmetice. A început să scrie la vârsta de doisprezece ani un scenariu pentru o soap opera intitulată Yesterday's Desire, care s-a bucurat de mare popularitate în rândul colegilor ei de la Şcoala Catolică St. Pius. După terminarea liceului, Cynthia s-a mutat în Chicago şi a studiat creative writing la Northwestern University, unde a scris cronică de film şi de teatru pentru premiatul jurnal The Daily Northwestern. La scurtă vreme după absolvire s-a mutat la New York şi, pe lângă colaborarea cu publicaţii precum Film Journal International, a început o carieră în advertising şi a pus pe picioare propria companie de market research, Consumer Dig. Între două avioane (Bicoastal Babe, 2006), primul ei roman, a fost ales în topul Hot Beach Read de Star Magazine şi, datorită succesului fulminant la public, continuarea lui urmează să apară cât de curând. | www.cynthialangstonauthor.com

foto © Natalie Young Photography 2005

Recenzii

„Oricine s-a pomenit vreodată jonglând cu deciziile legate de carieră şi viaţa amoroasă o să se regăsească fără doar şi poate în aventurile nebunaticei Lindsey.“ (Booklist)

„Acest roman e biletul pentru o distracţie clasa-ntâi.“ (Jennifer O'Connell)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Între două avioane
 • An apariție: 2009
 • Ediție: I
 • Pagini: 272
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-320-9
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Cynthia Langston
 • Traducere: Madalina Tureatca

Noi apariții

Author Spotlight

Cormac McCarthy

pagina autorului

CORMAC MCCARTHY s-a născut în Providence, Rhode Island, în 1933. Studiază, timp de doi ani, artele liberale la Universitatea din Tennessee, iar în 1953 se înrolează în aviația militară a SUA, petrecând doi ani în Alaska. Nu își termină studiile pentru că se mută la Chicago, unde scrie primul său roman, The Orchard Keeper.

Evenimente

7 martie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Iasbel Allende, Numele mi-l știe vântul

28 februarie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Numărul 2 de David Foenkinos

21 februarie 2024, Editura Humanitas Fiction

Lansare – Soare întunecat de Eric-Emmanuel Schmitt

Calendar

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact