Închide Close

Editura Humanitas Fiction

Meg Cabot, La masura 12 nu esti grasa

Din categoriile literatură

În colecția Cocktail

Romanul La masura 12 nu esti grasa este bestseller international publicat in cincisprezece tari.

Heather Wells e cea mai tare! Sau, ma rog, era inainte sa renunte la viata de pop-idol, sa se ingrase vreo cateva kilograme, sa se certe cu iubitul, sa piarda contractul cu casa de discuri si, mai rau, toate economiile. Acum, ca vremurile de glorie s-au dus, Heather e cat se poate de multumita cu noul job la un colegiu de top din New York. Asta pana-ntr-o zi, cand o crima misterioasa tulbura linistea academica, iar politistii si conducerea universitatii sunt gata sa clasifice totul drept accident. Asa ca Heather se hotaraste sa rezolve misterul ajutata de Cooper, un detectiv sexy ca un rock-star. Numai ca aventura se dovedeste periculoasa pentru ca nimic nu zgandare mai tare orgoliul unui criminal decat o fosta starleta bagareata.

Despre Meg Cabot

Meg Cabot, autoarea a peste patruzeci de carti dintre care un numar impresionant au ajuns bestselleruri, s-a facut cunoscuta cu seria The Princess Diaries, tradusa in peste patruzeci de tari si bucurandu-se de doua ecranizari la Studiourile Disney -- dintre care cea mai cunoscuta e Printesa indaratnica (2001) -- cu Anne Hathaway in rolul principal. Pe langa aceasta, a scris seria Mediator care a stat la baza serialului Missing, o groaza de romance-uri istorice sub un pseudonim pe care spera ca bunica ei sa nu il afle niciodata, o serie de romane scrise exclusiv in format electronic (Boy Next Door, Boy Mets Girl si Every Boy's Got One), seria Regina gafelor care a intrat in New York Times bestseller list in prima saptamana de la aparitie, o miniserie din categoria mystery chick-lit ce include romanele La masura 12 nu esti grasa (Humanitas Fiction, 2008), Nici la masura 14 nu esti grasa si Cu oase mari pe care le veti citi in curand in colectia "Cocktail". In 2007 in aceeasi colectie au aparut romanele Regina gafelor, primul din seria omonima, si Regina gafelor la New York.Web:www.megcabot.com; www.megcabotbookclub.com

Recenzii

"O carte scrisa cu nerv si atat de amuzanta, incat iti vei dori cateva momente de respiro s-ti mai tragi rasuflarea." (Publishers Weekly)

"Meg Cabot izbuteste sa combine intriga politista cu o superhaioasa poveste de dragoste." (Booklist)

"Cartea asta e un must." (Company)

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: La masura 12 nu esti grasa
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 384
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 978-973-689-230-1
 • Colecție: Cocktail
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Meg Cabot
 • Traducere: Dora Fejes

Noi apariții

Author Spotlight

Anthony Doerr

pagina autorului

Născut la 27 octombrie 1973 la Cleveland, Ohio, ANTHONY DOERR a absolvit Bowling Green State University. Primul său volum de povestiri, The Shell Collector, apărut în 2002, se bucură de un succes remarcabil, primind mai multe premii: Barnes & Noble Discovery Prize, Rome Prize, New York Public Library’s Young Lions Fiction Award.

Evenimente

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact