Închide Close
Borcanul cu pisici

Editura Humanitas

***, Borcanul cu pisici

preparat de Lidia Bodea

În colecția Cartea la borcan

E oare loc în cămara noastră de acasă, alături de tradiţionalele borcane de murături sau magiunuri, de borcane cu cărţi? Sau, mai bine zis, de „cărţi la borcan"?

Ideea că un duh poate umple o sticlă şi poate locui în ea este veche. Dar ideea de a oferi „spirit la borcan", de a organiza o „cămară spirituală", i-a venit graficianului Răzvan Luscov în urmă cu câţiva ani. Acum, împreună cu Editura Humanitas, el vă oferă o nouă serie de „cărţi la borcan".Şi iată ce borcane umplute cu elixiruri spirituale puteţi pune, pentru iarna aceasta, pe primul raft al cămării:

Borcanul cu iubire (preparat de Ioana Pârvulescu)Borcanul cu pisici (preparat de Lidia Bodea)Borcanul de înţelepciune (preparat de Gabriel Liiceanu)Borcanul cu umor (preparat de Radu Paraschivescu)Borcanul cu reţete intelectuale (preparat de Oana Bârna)Borcanul cu poveşti (preparat de Gabriel Liiceanu)

Gândiţi-vă dacă nu cumva „cartea la borcan" e şi cel mai spiritual cadou pe care-l puteţi face, oricând, cuiva care vă este aproape.

Despre ***
Alte Detalii
  • Categorie: carte
  • Titlu: Borcanul cu pisici
  • Subtitlu: preparat de Lidia Bodea
  • An apariție: 2012
  • ISBN: 000-000-00-0000-1
  • Colecție: Cartea la borcan
  • Autor: ***

Noi apariții

Author Spotlight

Lucian Boia

pagina autorului

LUCIAN BOIA, născut în Bucureşti la 1 februarie 1944, este profesor la Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti. Opera sa, întinsă şi variată, cuprinde numeroase titluri apărute în România şi în Franţa, precum şi traduceri în engleză, germană şi în alte limbi. Preocupat îndeosebi de istoria ideilor şi a imaginarului, s-a remarcat atât prin lucrări teoretice privitoare la istorie...

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact