Închide Close
Profesionistii

Editura Humanitas

Susan Bixler, Profesionistii

Din categoriile carte practică

În colecția Humanitas practic de buzunar (hpb)

Codul bunelor maniere in viata profesionala. Respectarea etichetei specifice plus o aura inefabila numita stil inseamna sa ai prezenta profesionala. Altfel spus, sa fii un profesionist. Ghidul de fata propune un sistem de cultivare a prezentei profesionale utilizat deja de angajatii a peste 1500 de mari companii americane, printre care General Motors, IBM, UPS, American Express, Walt Disney World, Ford, Deloitte&Touche, Coca Cola.traducere de Corina Popescu
Despre Susan Bixler
Specialista in strategii de imagine si comunicare, scriitoare si conferentiara americana. In 1980 a infiintat The Professional Image, Inc. (www.theprofessionalimage.net), o societate care a facut pionierat in domeniul dezvoltarii imaginii, comunicarii eficiente si relatiilor publice in mediul de afaceri. In prezent, The Professional Image este unul dintre cele mai mari si apreciate birouri de consultanta din S.U.A., care lucreaza pentru clienti de renume international precum Deloitte & Touche, Ford, Citigroup, Avon, UPS. Susan Bixler a scris cinci carti – toate de mare succes si traduse in mai multe limbi –, doua dintre ele in colaborare cu Lisa Scherrer Dugan.
Alte Detalii

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact