Închide Close

Editura Humanitas Fiction

Lee Child, Capcana Margrave

Din categoriile literatură

În colecția Thriller & Mystery

Bestseller international, serie publicata in peste patruzeci de tari

Margrave. Un punct neinsemnat pe harta statului Georgia. Un orasel unic in felul lui: este perfect, chiar inspaimantator de perfect. Peluzele si strazile sunt imaculate; magazinele si localurile sunt pustii, dar prospere. Cand Jack Reacher se opreste acolo, vrea doar sa manance si sa bea o cafea. Dupa o jumatate de ora va fi arestat si acuzat de crima. Asa incepe cosmarul. Apoi secretele ascunse sub fatada bine intretinuta explodeaza si Margrave, desavarsitul Margrave, se transforma intr-o capcana. Un thriller pursange, Capcana Margrave (premiile Barry si Anthony) ne ofera cele mai reusite scene de actiune din istoria recenta a genului si un final -- la propriu -- exploziv. Jack Reacher este un anti-erou, unul irezistibil.

Despre Lee Child

Lee Child s-a nascut in 1954 la Coventry, in Anglia. Urmeaza liceul la Birmingham si studiaza dreptul la Sheffield. Mai intai lucreaza cu jumatate de norma intr-un teatru, apoi se angajeaza la studiourile de televiziune Granada din Manchester. Este concediat in 1995, dupa 18 ani de munca fara repros si o activitate sindicala deloc pe gustul patronilor. Cititor pasionat inca din copilarie, Child transforma criza in ocazie: isi cumpara hartie si pixuri si se apuca sa scrie. Rezultatul: Capcana Margrave (Killing Floor, 1997; Humanitas, 2006), primul roman din seria Jack Reacher, succes instantaneu in Marea Britanie si SUA. Cele noua romane care i-au urmat au urcat, fara exceptie, pe primele locuri in clasamentele de vanzari din SUA si Marea Britanie si au fost traduse in peste treizeci de limbi. In colectia "Thriller & Mystery" au mai aparut Sa nu gresesti si Evadare imposibila. | www.leechild.com

Recenzii

"Literatura de suspans nu poate fi mai buna de-atat." (Library Journal)

"Jack Reacher este insotitorul pe care o femeie viseaza sa-l aiba alaturi de ea intr-o calatorie primejdioasa." (Broadway Ham and High)

"Reacher are o uimitoare putere de deductie, o constiinta solida si, din cand in cand, un puseu de tandrete. Este un amestec de trasaturi poate fantezist, dar unul care te cucereste imediat." (New York Times)

"O combinatie de suspans si actiune aproape non-stop. Reacher este un erou minunat: dur, taciturn si in acelasi timp vulnerabil." (People)

 

 

 

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Capcana Margrave
 • An apariție: 2006
 • Ediție: editia I
 • Pagini: 472
 • Format: 11x18 cm
 • ISBN: 973-50-1449-1
 • ISBN-10: 973-50-1449-1
 • Colecție: Thriller & Mystery
 • Domeniu: literatură
 • Autor: Lee Child
 • Traducere: Constantin Dumitru-Palcus

Noi apariții

Author Spotlight

Ann Patchett

pagina autorului

ANN PATCHETT s-a născut în 1963 la Los Angeles, iar de la vârsta de șase ani a crescut în Nashville, Tennessee, unde locuiește și în prezent. Între 1981 și 1985 urmează cursurile de literatură de la Sarah Lawrence College, New York, începându-și cariera de scriitoare încă din studenție.

Evenimente

6 iulie 2021, Editura Humanitas Fiction

Online & live, lansare – Albatrosul de Simona Lo Iacono

30 iunie 2021, Editura Humanitas Fiction

Online & live, lansare – Aceeași mare de Amos Oz

16 iunie 2021, Editura Humanitas Fiction

Online & live, lansare – Vremuri grele de Mario Vargas Llosa

Calendar

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact