Închide Close
atentie, gesturile va tradeaza!

Editura Humanitas

Guy Cabana , atentie, gesturile va tradeaza!

În colecția Practic

Cititi-i pe altii, dar nu va lasati cititi!

Comunicarea dintre oameni nu se rezuma la un simplu schimb de cuvinte. Intonatia vocii, atitudinea si gesturile sunt la fel de importante ca vorbele. Sau poate si mai importante... Nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti impresia ca interlocutorul dumneavoastra va ascunde ceva sau, mai rau, ca zice una si gandeste alta?Iar, in aceste conditii, n-ar fi oare extraordinar sa intelegem limbajul mut al corpului, sa-i descifram codurile, pentru a afla secretele pe care interlocutorii nostri se tem sau evita sa le rosteasca?Oferind explicatii sustinute de numeroase ilustratii, Guy Cabana prezinta semnificatiile celor mai neinsemnate gesture pe care le facem. Sunt studiate pozitia corpului, directia privirii, miscarile picioarelor si ale mainilor. Fiecare gest involuntar comunica un adevar mai plauzibil decat cel transmis prin limbaj verbal. O carte extreme de interesanta pentru toti, mai ales daca, prin natura meseriei, intrati in contact cu numeroase persoane necunoscute. Dar evident, medalia are si un revers. De acum incolo, si voi va trebui sa va controlati, pentru ca Atentie, gesturile va tradeaza!

 

Despre Guy Cabana

Guy Cabana este profesor universitar, consilier al multor companii bine-cunoscute din Canada, SUA şi Europa şi preşedinte al DANEC Consultants Inc. , o firmă specializată în dezvoltarea resurselor umane. La Departamentul de ştiinţe Aplicate al Universităţii din Sherbrooke predă cursul „Negocierea şi mandatele internaþionale". Este autor a numeroase articole, toate tratând subiectul negocierii ºi al comunicãrii nonverbale, şi a încă douã cărţi de mare succes: Les 10 secrets du négociateur efficace (Cele 10 secrete ale negociatorului eficient, coautor Sylvie Massariol, Ed. Niculescu, 2005) şi Soulevez des montagnes. L'art de réussir l'impossible (Ridicând munţii. Arta de a face imposibilul, 2005).

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Atentie, gesturile va tradeaza!
 • An apariție: 2008
 • Ediție: I
 • Pagini: 192
 • Format: 13 x 20 cm
 • ISBN: 978-973-50-2156-6
 • ISBN-10: 978-973-50-2156-6
 • Colecție: Practic
 • Autor: Guy Cabana
 • Grafica: Angela Rotaru

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact