Închide Close
Dupa 40 de ani

Editura Humanitas

Josette Rousselet-Blanc, Dupa 40 de ani

Din categoriile carte practică

În colecția Humanitas practic de buzunar (hpb)

Dupa 40 de ani, varsta devine o stare: te poti simti mai tanara sau mai batrana decat esti in realitate. Daca vrei sa ai o stare de confort interior, pastrandu-ti vreme indelungata farmecul, tonusul, sanatatea, trebuie sa lupti. Sa nu disperi in fata semnelor psihologice si fiziologice ale varstei si sa profiti din plin de solutiile medicinei. Pentru ca medicina de astazi are, intr-adevar, solutii, si numai ignoranta sau prejudecatile le impiedica pe femei sa recurga la ele. Ghidul de fata demonteaza tabuuri si prejudecati, oferind explicatii, sfaturi practice si raspunsuri la acele intrebari pe care, din pudoare sau din timiditate, nu indraznesti sa le pui nici macar medicului. traducere de Brindusa Prelipceanu
Despre Josette Rousselet-Blanc
Josette Rousselet-Blanc este fondatoarea Comitetului feminin din Paris, organizatie al carei scop principal este sprijinirea sub toate formele a femeilor care sufera de maladii incurabile. Cel mai recent proiect initiat de autoare, denumit foarte sugestiv Maison de vie, vizeaza infiintarea unui centru medical care va reuni psihologi, sexologi, nutritionisti, dermatologi, kinoterapeuti etc. Alte carti: Les recettes de bonne femme, Les remedes de grands-meres, ca marche.
Alte Detalii

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact