Închide Close
Ghidul vrajitorului

Editura Humanitas

Allan Zola Kronzek, Ghidul vrajitorului

Lectii, teme, exercitii si experimente, toate acestea le devin placute copiilor atunci cand este vorba despre magie. Caci cine nu a visat sa zboare macar o data pe o coada de matura sau sa devina invizibil, sa transforme pisica ce doarme langa soba intr-un soarece sau sa sperie vecinii cu fel de fel de giumbuslucuri nefiresti ? Ghidul lui Allan Zola & Elizaheth Kronzek nu este doar o alta carte despre vraji si magie. Foarte bine documentata, ea ii va purta pe copii in universal magic al vrajitorilor, explicandu-le istoria precisa a fiecarei vraji, a fiecarui animal, piatra sau planta legendare, care sunt nelipsite din arsenalul magicianului-vrajitor, invatandu-i ca puterea acestuia sta in cuvintele pe care le rosteste.traducere de Ioana Iepureanu
Despre Allan Zola Kronzek
Americanul Allan Zola Kronzek este scriitor, pedagog si... magician. Prelegerile sale The Art of Fooling, The Magician's Art and Scientific Inquiry si Exploring the Magical World of Harry Potter s-au bucrat de succes in colegii, scoli, muzee si biblioteci. Cartea The Sorcerer's Companion: A Guide to the World of Harry Potter a avut o viata lunga pe lista de bestseller-uri intocmita de The New York Times, iar A Book of Magic for Young Magicians: The Secrets of Alkazar este une dintre cele mai apreciate lucrari de introducere in arta magiei.
Alte Detalii

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact