Închide Close
Vorbele de duh ale lui Winston Churchill

Editura Humanitas

James C. Humes , Vorbele de duh ale lui Winston Churchill

O expunere extrem de antrenantă a multor bon mots, anecdote şi fleacuri picante legate de Winston Churchill, făcută de unul dintre cei mai cunoscuţi redactori de discursuri prezidenţiale şi interpreţi ai acestui mare politician - utilă în special purtătorilor de cuvânt, studenţilor de la facultăţile de istorie, celor interesaţi cu precădere de diferitele aspecte ale celui de-al Doilea Război Mondial, dar şi oricărui alt cititor.

 

Despre James C. Humes
Recenzii

„Ridicaţi-vă paharele idolatrilor şi amatorilor de toasturi, deoarece oricare dintre aceste peste 1000 de vorbe de duh poate intra în deschiderea unei cuvântări şi poate încheia o alta, ţinută de un adversar plictisitor de vorbăreţ.“ (Booklist)

„Un compendiu compact şi o lectură plăcută.“ (Newsday)

„Curajos, belicos şi plin de umor... Oricine îşi doreşte să aibă la dispoziţie o sursă generoasă de citate trebuie să ştie că aici o găseşte. Churchill a avut o experienţă de şapte decenii de oratorie. Pentru cei care au venit pe lume după cel de-al Doilea Război Mondial, acesta este un volum care merită citit şi păstrat în biblioteca personală, deoarece îi va inspira.“ (Indianapolis Star)

Alte Detalii

Noi apariții

Author Spotlight

Lucian Boia

pagina autorului

LUCIAN BOIA, născut în Bucureşti la 1 februarie 1944, este profesor la Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti. Opera sa, întinsă şi variată, cuprinde numeroase titluri apărute în România şi în Franţa, precum şi traduceri în engleză, germană şi în alte limbi. Preocupat îndeosebi de istoria ideilor şi a imaginarului, s-a remarcat atât prin lucrări teoretice privitoare la istorie...

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact