Închide Close
Vorbele de duh ale lui Winston Churchill

Editura Humanitas

James C. Humes , Vorbele de duh ale lui Winston Churchill

O expunere extrem de antrenantă a multor bon mots, anecdote şi fleacuri picante legate de Winston Churchill, făcută de unul dintre cei mai cunoscuţi redactori de discursuri prezidenţiale şi interpreţi ai acestui mare politician - utilă în special purtătorilor de cuvânt, studenţilor de la facultăţile de istorie, celor interesaţi cu precădere de diferitele aspecte ale celui de-al Doilea Război Mondial, dar şi oricărui alt cititor.

 

Despre James C. Humes
Recenzii

„Ridicaţi-vă paharele idolatrilor şi amatorilor de toasturi, deoarece oricare dintre aceste peste 1000 de vorbe de duh poate intra în deschiderea unei cuvântări şi poate încheia o alta, ţinută de un adversar plictisitor de vorbăreţ.“ (Booklist)

„Un compendiu compact şi o lectură plăcută.“ (Newsday)

„Curajos, belicos şi plin de umor... Oricine îşi doreşte să aibă la dispoziţie o sursă generoasă de citate trebuie să ştie că aici o găseşte. Churchill a avut o experienţă de şapte decenii de oratorie. Pentru cei care au venit pe lume după cel de-al Doilea Război Mondial, acesta este un volum care merită citit şi păstrat în biblioteca personală, deoarece îi va inspira.“ (Indianapolis Star)

Alte Detalii

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact