Închide Close
Zodiacul parfumurilor

Editura Humanitas

John Oakes, Zodiacul parfumurilor

În colecția în afara colecţiilor

In continuarea micii bijuterii pe nume Cartea parfumurilor, John Oakes ne ofera un volumas din care orice femeie va afla cum sa-si aleaga parfumul in functie de semnul ei zodiacal, astfel incat sa emane mireasma potrivita in situatia potrivita, la momentul potrivit. Daca stii deja ce vrei de la viata si cum sa obtii ce vrei, Zodiacul parfumurilor iti poate condimenta succesul cu un strop de magie. Iar daca nu stii, te poate invata cum sa-ti dezvalui calitatile ascunse si sa le folosesti in avantajul tau. Autorul a inclus in noua sa carte sectiuni speciale dedicate barbatului din viata ta: vei face cunostinta, asadar, cu parfum urile masculine si vei afla cum sa alegi mireasma potrivita cu zodia celui caruia ii este destinata. In plus, Zodiacul este imbogatit, fata de Cartea parfumurilor, cu toate creatiile importante in materie de parfumuri din ultima vreme.traducere de Corina Popescu
Despre John Oakes
John Oakes s-a nascut in tropicalul Queensland din nordul indepartat al Australiei. Si-a petrecut copilaria la o ferma de trestie de zahar, inconjurata de paduri bogate si de munti acoperiti cu vegetatie de jungla, unde cresteau orhidee rare si alte flori care nu se mai gasesc nicaieri in lume. In aceasta atmosfera luxurianta, mama si bunica l-au invatat despre flora din jur si miresmele ei minunate. A studiat la Brishane si Sydney, dupa care a invatat in particular arta parfumeriei, botanica si astrologia. A scris Cartea parfumurilor (trad. rom. Humanitas, 1998) Zodiacul purfumurilor si biografia Sugarflower, dedicata bunicii sale si magnificelor gradini create de ea. Traieste in prezent pe celebra Coasta de Aur din sudul Queenslandului, unde scrie primul sau roman.
Alte Detalii
  • Categorie: carte
  • Titlu: Zodiacul parfumurilor
  • An apariție: 2005
  • Ediție: editia I
  • Pagini: 368
  • Format: 11x16 cm
  • ISBN: 973-50-0905-6
  • ISBN-10: 973-50-0905-6
  • Colecție: în afara colecţiilor
  • Autor: John Oakes

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact