Închide Close

Editura Humanitas

Adam Stower, Regele Ugu

Din categoriile carte pentru copii & adolescenţi

În colecția Ebook

EBOOK > PDF

 

Traducere de Anca Bărbulescu

 

ANDI FIRICEL e pe fugă. Trebuie să scape de MICHI ÎNHĂŢĂU şi tovarăşul lui de rele, TEO P. RICULOSU! Unde să se ascundă? În pădurea din apropiere, dă peste cea mai nemaipomenită căsuţă în copac, dotată cu capcane Clantztrank 5000, săgeţi licuricioase, bombe cu urzici şi câte şi mai câte! Acolo stăpânesc misteriosul şi haiosul REGE UGU şi HERBERT, wombatul lui credincios. ANDI şi UGU îşi unesc forţele împotriva lui Michi Înhăţău şi a bandei sale de bătăuşi, iar ce urmează e cea mai tare aventură care s-a petrecut vreodată într-o vacanţă de vară!

 

Cele mai rele 5 zile din TOATĂ VIAȚA LUI ANDI!

1. Azi. ACUM 2. Concursul de înot de la școală - când am sărit în apă și mi-a CĂZUT SLIPUL de pe mine! 3. Când i-am zis din greșeală „mami“ domnului TOCATU, profesorul de geografie! 4. Când mi-a înghițit RAȚA aia cea mai tare figurină ROBO-SOLDAT. 5. MIERCURI 1 APRILIE…

Despre Adam Stower

ADAM STOWER este autor și ilustrator de cărți pentru copii distins cu mai multe premii. Cărțile lui au fost elogiate la nivel internațional și premiate în Marea Britanie și peste hotare – între altele, Red House Book Award, pentru Bottom’s Up! (autor – Jeanne Willis), în 2010 și Wanda Gag Read-Aloud Book Award (SUA), pentru Silly Doggy!, în 2013. Mare parte din Regele Ugu a fost inspirată din amintirile lui Adam despre joaca în pădure cu fratele lui, Matt, și din perioada petrecută la un internat din nordul ținutului Norfolk, într-o clădire veche de 462 de ani. Adam trăiește la Brighton, cu soția, fiica și un motan pe nume Murray.

Fotografia autorului © Paul Winter

Alte Detalii
  • Categorie: ebook
  • Titlu: Regele Ugu
  • An apariție: 2020
  • Format: PDF
  • ISBN: 978-973-50-6765-6-X
  • Colecție: Ebook
  • Domeniu: carte pentru copii & adolescenţi
  • Autor: Adam Stower
  • Traducere: Anca Bărbulescu

Noi apariții

Author Spotlight

Oliver Sacks

pagina autorului

OLIVER SACKS (9 iulie 1933 – 30 august 2015) s-a născut la Londra, într-o familie de medici, şi a studiat medicina la Queen's College, Oxford. La începutul anilor '60 s-a stabilit în Statele Unite, la San Francisco. Din 1965 a locuit la New York, unde a fost profesor de neurologie la Albert Einstein College of Medicine. Preocuparea sa constantă a fost lucrul cu pacienţii suferind de boli neurologice pentru a-i ajuta sa trăiască în condiţii cât mai apropiate de normalitate.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact