Închide Close

Editura Humanitas

Olivia Steer, Dulciuri de poveste

În colecția în afara colecţiilor

Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, balauri înfricoşători şi zmei-paralei, împăraţi aprigi în luptă şi cai năzdrăvani, zâne cu ochi de mărgărite şi hultani care îmblânzesc furia cerului – o lume întreagă cu toate minunăţiile ei locuieşte în paginile acestei cărţi! Filă de poveste după filă de poveste, vei străbate codri de argint şi de aur, vei cutreiera prin palate strălucite, vei călători peste mări şi ţări şi vei învăţa cum să dobândeşti înţelepciune şi curaj. Ascunse într-un buzunar tainic din haina poveştii, douăsprezece reţete dulci, din fructele cele mai alese, te îmbie să le pregăteşti ca-n joacă şi să le savurezi fără să stai pe gânduri.

Despre Olivia Steer

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai îndrăgiţi oameni de televiziune de la noi, OLIVIA STEER s-a născut pe 30 decembrie 1975, în Oradea, într-o familie de filologi, şi a crescut înconjurată de cărţi, pentru care a făcut o pasiune statornică. În 1995, pe când era studentă în primul an la Facultatea de Drept a Universităţii din Oradea, îşi face debutul în presă, scriind materiale ample pentru Secţia „Anchete şi reportaje“ a publicaţiei Jurnal bihorean, iar un an mai târziu, devine corespondent pentru Evenimentul zilei. În 1999, participă la concursul naţional „Tânărul jurnalist al anului“ şi primeşte Premiul pentru reportaj. În 2000, începe colaborarea cu Media Pro, având, vreme de doi ani, o rubrică permanentă în paginile săptămânalului Bihoreanul intitulată Povestirile Oliviei. Îşi începe cariera în televiziune în 2002, în calitate de corespondent al Ştirilor ProTv, iar din 2003 şi până în 2005 împarte pupitrul de prezentator al ştirilor matinale ale postului amintit cu Mihai Dedu. În 2006, o regăsim în postura de coprezentator, alături de Ştefan Bănică Jr., al emisiunii Dansez pentru tine, pentru ca un an mai târziu să producă şi să prezinte emisiunea Business Magazin. Din 2011, Olivia Steer este prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste de la postul Acasă Tv.

Foto: Adrian Stoicoviciu

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Dulciuri de poveste
 • An apariție: 2013
 • Ediție: I
 • Pagini: 104
 • Format: 21x29,7
 • ISBN: 978-973-50-4052-9
 • Colecție: în afara colecţiilor
 • Autor: Olivia Steer
 • Cuvânt înainte: Răzvan Exarhu
 • Ilustraţii: Mădălina Andronic

Noi apariții

Author Spotlight

Lucian Boia

pagina autorului

LUCIAN BOIA, născut în Bucureşti la 1 februarie 1944, este profesor la Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti. Opera sa, întinsă şi variată, cuprinde numeroase titluri apărute în România şi în Franţa, precum şi traduceri în engleză, germană şi în alte limbi. Preocupat îndeosebi de istoria ideilor şi a imaginarului, s-a remarcat atât prin lucrări teoretice privitoare la istorie...

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact