Închide Close
Regulile seductiei. Cum se cucereste un barbat

Editura Humanitas

Sherrie Schneider, Ellen Fein, Regulile seductiei. Cum se cucereste un barbat

Din categoriile carte practică

În colecția Humanitas practic

Vrei sa-l cuceresti definitiv pe barbatul la care ai visat dintotdeauna, sa te casatoresti cu el si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti ? Vrei sa fii iubita mereu ca la inceput ? Vrei sa scapi pentru totdeauna de suferinta si incertitudini ? Intrebari, fireste, pur retorice. Indiferent ca are 17 sau 70 de ani, ca este simpla sau cultivata, ca traieste in America, Africa, Asia ori... Romania, orice femeie tanjeste dupa asta. Care e insa secretul reusitei ? O carte americana recenta, tradusa deja in principalele limbi ale lumii si devenita bestseller, te invata ce ai de facut. Prima Regula: „Fii o faptura altfel-decat-toate-celelalte...“ (pentru ca, asa cum stii din experienta, simpla frumusete, inteligenta sau tinerete nu este deloc o conditie a reusitei). Si ultima: „Viata cu tine sa-i fie usoara“. Intre ele, peste 30 de Reguli practice de comportament in situatiile tipice ale relatiei cu un barbat: cat de des trebuie sa-i telefonezi ? ce trebuie sa faci la primele intalniri ? cum reactionezi daca esti respinsa ? cand este timpul sa faceti dragoste ? e bine sa locuiti impreuna ? s.a.m.d., inclusiv Reguli pentru fetele foarte tinere sau femeile divortate.

Despre Sherrie Schneider

SHERRIE SCHNEIDER este scriitoare şi trăieşte în New Jersey. ELLEN FEIN a absolvit Universitatea din New York, are doi copii şi locuieşte în Long Island. Nimic neobişnuit în viaţa lor înainte ca The Rules să le aducă, pe neaşteptate, celebritatea... Cele două autoare au publicat, în continuarea acestui bestseller internaţional, şi alte cărţi cu Reguli, dar nici una nu a avut un succes la fel de mare ca al celei dintâi.

Despre Ellen Fein

ELLEN FEIN a absolvit Universitatea din New York, are doi copii şi locuieşte în Long Island. SHERRIE SCHNEIDER este scriitoare şi trăieşte în New Jersey. Nimic neobişnuit în viaţa lor înainte ca The Rules să le aducă, pe neaşteptate, celebritatea... Cele două autoare au publicat, în continuarea acestui bestseller internaţional, şi alte cărţi cu Reguli, dar nici una nu a avut un succes la fel de mare ca al celei dintâi.

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: Regulile seductiei. Cum se cucereste un barbat
 • An apariție: 2000
 • Ediție: editia a II-a
 • Pagini: 144
 • Format: 12x21 cm
 • ISBN: 973-50-0058-x
 • ISBN-10: 973-50-0058-x
 • Colecție: Humanitas practic
 • Domeniu: carte practică
 • Autor: Sherrie Schneider, Ellen Fein
 • Traducere: Oana Vlad

Noi apariții

Author spotlight

C.S. Lewis

pagina autorului

CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) – romancier, poet, profesor universitar, medievist, critic literar, eseist, teolog laic şi apologet creştin – a fost unul dintre marii intelectuali ai secolului XX. A predat, între 1925 şi 1954, literatura engleză la Universitatea din Oxford (Magdalen College), precum şi, din 1954 până în 1963, literatură medievală şi renascentistă la Universitatea din Cambridge.

Evenimente

Editura Humanitas pe Social Media

contact