Închide Close

Humanitas Fiction, Literatură

Heather Morris,
Călătoria Cilkăi

O poveste dramatică despre supraviețuire și iubire care prezintă destinul tinerei Cilka Klein, unul dintre personajele cele mai puternice ale bestsellerului Tatuatorul de la Auschwitz.

Detalii despre carte

Humanitas Fiction, Literatură

Romain Gary,
Educație europeană

„Gary a fost un povestitor extraordinar și un născocitor de personaje, într-o vreme, «epoca suspiciunii», în care aceste noțiuni, povestea, personajul, erau considerate perimate.“

Detalii despre carte

Humanitas Fiction, Literatură

Hiro Arikawa, Memoriile unui motan călător

Cea mai „felină“ carte-cadou.
O demonstrație desăvârșită a iubirii dintre oameni și animale.

Comandă în libhumanitas.ro

Humanitas Fiction, Literatură

Guzel Iahina, Copiii
de pe Volga

Un nou roman, și mai viu, și mai atrăgător decât Zuleiha deschide ochii, care se bucură deja de faimă internațională.
„Am vrut să vorbesc despre lumea coloniilor germane de pe Volga — vibrantă, aparte, vie — o lume creată cândva de oameni veniți din altă țară și pierdută astăzi în negura timpului.“

Detalii despre carte

Humanitas Fiction, pentru copii

Două povești de
Paulo Coelho

Să citim împreună cu cei mici două povești de Paulo Coelho, splendid ilustrate, deopotrivă pentru părinți și copii, care vorbesc despre empatie, credință, adevăr și speranță.

Citește / Descarcă gratuit

Humanitas Fiction, Literatură

Melanie Benjamin, Femei de Oscar

Autoarea bestsellerurilor internaționale Lebedele de pe Fifth Avenue și Soția aviatorului ne oferă un nou roman cuceritor care imaginează prietenia și parteneriatul creativ dintre două simboluri ale Hollywoodului.

Detalii despre carte

Noi apariții

Evenimente

Bestseller

Author Spotlight

Guzel Iahina

pagina autorului

GUZEL IAHINA s-a născut în 1977, la Kazan. A absolvit Facultatea de Limbi Străine a Institutului Pedagogic de Stat din Kazan, iar din 1999 locuiește la Moscova, unde a urmat cursurile Școlii de Cinematografie, secția scenaristică. A lucrat în relații publice, publicitate și marketing și a colaborat cu articole la revistele Neva, Oktiabr, Sibirskie ogni etc.

Recomandări

Editura Humanitas Fiction

Amos Oz, Din ce este făcut un măr?

Shira Hadad, editoarea israeliană a scriitorului, îl provoacă pe Amos Oz la un dialog fascinant prin temele pe care le abordează, dar mai ales prin faptul că înlesnește oglindirea nefiltrată a unei imagini de sine pe care acesta ne-o înfățișează cu o generozitate dezarmantă.

Detalii

Editura Humanitas Fiction

James Salter, Tot ce este

Strălucitul roman al lui James Salter relevă, din perspectiva personajului Philip Bowman, marile șocuri și micile plăceri ale vieții. Scriitorul american povestește – și te acaparează astfel complet – istoria unui bărbat fără istorie.

Detalii

Editura Humanitas Fiction

Melanie Benjamin, Soția aviatorului

Bestseller Gaudeamus 2019

 

Când îl întâlnește pe faimosul Charles Lindbergh la o recepție de Crăciun dată de tatăl ei, ambasador al Statelor Unite în Mexic, Anne Morrow, studentă în ultimul an la un prestigios colegiu pentru fetele din lumea bună, nu bănuiește că viața i se va schimba spectaculos.

Detalii

În pregătire

Descoperă toate titlurile aflate în curs de publicare la editurile Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior.

Vezi toate

Author Spotlight

Eric-Emmanuel Schmitt

pagina autorului

ERIC-EMMANUEL SCHMITT s-a născut pe 28 martie 1960 la Lyon. În 1983 absolvă cursurile prestigioasei École Normale Supérieure cu o diplomă în filozofie. Trei ani mai târziu obține titlul de doctor în filozofie. Debutează în 1991 cu o piesă de teatru, Noaptea de la Valognes.

Autori

Recomandări

Autorii Editurii Humanitas Fiction

Kate Morton

KATE MORTON s-a născut în 1976 la Berri, în sudul Australiei, fiind cea mai mare dintre cele trei fete ale familiei. A studiat arta dramatică la Trinity College din Londra, audiind apoi un curs despre Shakespeare la Royal Academy of Dramatic Art din capitala britanică. A urmat cursurile de literatură engleză de la University of Queensland, pe care le-a absolvit ca șefă de promoție.

Detalii
Eshkol Nevo

ESHKOL NEVO s-a născut la Ierusalim în 1971. A studiat copywriting la Colegiul Tirza Granot și psihologia la Universitatea din Tel Aviv. Astăzi deține cea mai mare școală privată de scriere creativă din Israel și este considerat mentorul unei generații de scriitori în formare.

Detalii
Care Santos

CARE SANTOS s-a născut în 1970, în oraşul Mataró din apropierea Barcelonei. A scris de la vârsta de opt ani, câştigând prima competiţie literară la 14 ani. A studiat mai întâi dreptul, urmând tradiţia familiei, iar apoi filologia la Universitatea Autonomă din Barcelona.

Detalii

Editura Humanitas Fiction pe Social Media

contact